Griezelige film met gigantische sterrencast komt op déze datum naar Disney+

Jamie Lee Curtis, Winona Ryder, Jared Leto en Owen Wilson. Zomaar een paar bekende gezichten die in de film Haunted Mansion te zien zijn. De griezelige komedie verscheen eind juli op het witte doek en heeft nu ook eindelijk een releasedatum op Disney+ te pakken.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Haunted Mansion’ komt in oktober naar Disney+

Haunted Mansion heeft eindelijk een online releasedatum te pakken. De film heeft maar anderhalve maand in de bioscoop gedraaid en verschijnt toch binnenkort al op het kleine scherm.

Op woensdag 4 oktober zal de horrorkomedie, die gebaseerd is op de bekende attractie in Disneyland, aan het aanbod van Disney+ toegevoegd worden, zo maakt de streamingdienst vandaag bekend.

Haunted Mansion | Official Trailer

Dit kun je verwachten van ‘Haunted Mansion’

Een vrouw en een zoon betrekken samen een herenhuis in New Oleans. Daar blijken een aantal wel heel bijzondere krakers te wonen: spoken. Om hen te verjagen wordt de hulp ingeschakeld van een priester, een paranormale expert, een helderziende en een historicus.

Haunted Mansion moet je alleen voor de gigantische sterrencast al zien. Zo maken onder meer LaKeith Stanfield (Knives Out), Jamie Lee Curtis (Halloween), Rosario Dawson (Ahsoka), Owen Wilson (Loki) en Danny DeVito (Matilda) hun opwachting. De film werd gemaakt door Justin Simien, die we al kennen als regisseur van de geprezen serie Dear White People.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Haunted Mansion is geïnspireerd door de gelijknamige pretparkattractie en gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers.

TitelHaunted Mansion
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 2 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Avontuur
RegisseurJustin Simien
CastJamie Lee Curtis, Dan Levy, Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto, Owen Wilson, Hasan Minhaj, Chase Dillon, Lakeith Stanfield, Danny DeVito, Kurt Yue, Kamran Shaikh, Tiffany Haddish, J.P. Edwards

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.