Waar kun je de documentaire ‘Hate to Love: Nickelback’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Hate to Love: Nickelback (2023) online kijken kunnen. In deze documentaire duiken we in een van de meest succesvolle rockbands ooit, Nickelback. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Hate to Love: Nickelback’ (2023) online kijken?

Hate to Love: Nickelback draait vanaf 27 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Hate to Love: Nickelback bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Hate to Love: Nickelback niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxHate to Love: Nickelback is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Hate to Love: Nickelback op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hate to Love: Nickelback’ (2023)

Deze documentaire biedt een indringende blik op een van de meest succesvolle rockbands ter wereld: Nickelback. Van de bescheiden start van hun carrière in Canada in 1995, tot het internationale succes van hun monsterhit How You Remind Me in 2001. Met de roem kwam ook een vroege golf van online haat, een voorbode voor veel artiesten na hen. De bandleden praten over de persoonlijke impact van de negatieve berichten, de loyaliteit van hun fans en de beslissing om na een pauze van 5 jaar terug te keren met een nieuw album en een uiterst succesvolle tour.

Streaming informatie over de film

TitelHate to Love: Nickelback
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieMuziek, Documentaire
RegisseurLeigh Brooks
CastChad Kroeger, Mike Kroeger, Ryan Peake, Daniel Adair

Synopsis: POM Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.