Dit zijn alle Harry Styles-films (en waar je ze kijkt)

Harry Styles is natuurlijk niet weg te denken uit de hitlijsten met liedjes als As It Was en Watermelon Sugar, maar inmiddels heeft hij ook al heel wat filmrolletjes op zijn cv staan. In dit artikel nemen we je mee in alle Harry Styles-films en vertellen we je waar je ze kunt kijken.

4x Films met Harry Styles

4. My Policeman (2022)

Harry Styles schitterde in 2022 in My Policeman. Hij nam ons in dit hartverscheurende drama mee naar het Brighton van de jaren 50. Daar krijgt hij als Tom een relatie met lerares Marion (The Crown’s Emma Corrin). Ondertussen ontmoet hij ook museumconservator Patrick (David Dawson), waarvoor hij warme gevoelens ontwikkelt. Langzaam raakt hij verstrikt in een allesoverheersende liefdesdriehoek. Moet hij zijn relatie met Marion voortzetten om veilig te blijven in een tijd waarin homoseksualiteit nog illegaal is, of moet hij zijn gevoelens volgen en voor Patrick gaan? My Policeman kijk je nu op Amazon Prime Video.

3. Dunkirk (2017)

De eerste keer dat we Harry Styles als acteur aan de slag konden zien was (op een klein rolletje in iCarly na) in 2017. Toen schitterde de wereldster ineens in Dunkirk naast topacteurs als Tom Hardy, Barry Keoghan en Cillian Murphy en werd hij onder de hoede genomen door de fenomenale regisseur Christopher Nolan. Het verhaal neemt ons mee naar de evacuatie van Duinkerken tijdens de Tweede Wereldoorlog. Harry mocht de rol van Alex op zich nemen, een jonge soldaat die er alles aan doet om terug naar huis te komen. Dunkirk kijk je nu op Pathé Thuis, Amazon Prime Video en HBO Max.

2. Eternals (2021)

Een kleine spoileralert voor wie Eternals nog niet gezien heeft is hier wel op zijn plaats. Mocht je het niet erg vinden om hier wat spoilers over te horen, dan kunnen we je wel wat over de rol van Harry vertellen. Hij heeft namelijk een plekje weten te bemachtigen in het Marvel Cinematic Universe als Eros / Starfox. In Eternals levert dat hem geen grote rol op—sterker nog: je ziet hem alleen in de post-credit scene. Toch doet dit vermoeden dat we hem nog vaker op het witte doek gaan zien. Eternals kijk je nu op Pathé Thuis en Disney+.

1. Don’t Worry Darling (2022)

2022 was een druk jaar voor Harry, want toen stond hij niet alleen met zijn tournee Love on Tour in de Ziggo Dome in Amsterdam, hij verscheen ook in My Policeman én in Don’t Worry Darling. Deze film speelt zich af in de jaren 50. Alice (Florence Pugh) en Jack (Harry) wonen samen in de experimentele gemeenschap Victory. Op het oog lijkt dit een utopisch plaatsje, waar de vrouwen de hele dag aan het zwembad kunnen liggen en aan cocktails kunnen sippen terwijl de mannen onder leiding van CEO Frank werken aan een geheim project. Steeds vaker begint Alice zich echter af te vragen wat ze écht doen in Victory en of het er allemaal wel zo pluis is. Don’t Worry Darling kijk je nu op Pathé Thuis, Amazon Prime Video en HBO Max.

Komt er nog een film met Harry Styles aan?

Er zijn op dit moment dus vier titels die op je kijklijst kunnen, maar komen er nog meer Harry Styles-films aan in de toekomst? Helaas zijn er nu nog geen nieuwe projecten bevestigd. Zoals we eerder al zeiden is er bij Eternals wel een deurtje geopend voor mogelijke nieuwe verhalen over Eros, maar Marvel heeft daar nu nog niks van aangekondigd. Zodra we nieuws hebben, hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.


Synopsissen: Amazon Prime Video, Pathé Thuis en Disney+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.