“Harry Potter serie in de maak door Warner Bros”

Er is waanzinnig nieuws voor de echte Harry Potter fans onder ons! Bronnen uit Warner Bros geven aan dat er na de extreem succesvolle filmreeks nu plannen zijn voor een serie van Harry Potter!

Harry Potter serie op streamingdienst WarnerMedia

De bronnen binnen Warner Bros geven aan dat de nieuwe serie exclusief beschikbaar zou komen op de streamingdienst van WarnerMedia. Zo lijkt de dienst zich te willen onderscheiden in de huidige oorlog van streamingdiensten.

Met de komst van Disney+, de sterke eigen content van Netflix en de Nederlandse content van Videoland zou ook de Nederlandse markt wel een zetje kunnen gebruiken om kijkers te trekken voor de WarnerMedia streamingdienst. Gelukkig zijn er genoeg Harry Potter fans die maar al te blij worden van dit nieuws!

Tijdlijn serie

Verder is het enige dat bekend is volgens de bronnen dat de serie zich afspeelt voor de gebeurtenissen in de films. Dat lijkt in lijn met de nieuwe filmreeks Fantastic Beasts And Where To Find Them rondom hoofdpersonage Newt Scamander. Het enige wat we weten is dat de wereld gelijkend zou zijn. Het lijkt er dus niet op dat Harry zelf te zien zal zijn in de serie.

Onzekerheid Harry Potter serie

Het is belangrijk te weten dat nog niets zeker is in deze plannen. De inside information zinspeelt sterk op de komst van de Harry Potter serie, maar het plan kan alsnog op elk moment afgeschoten worden. Gezien het grote succes van de Harry Potter films lijkt ons dat echter niet waarschijnlijk. We kunnen niet wachten!