Vierdelige serie ‘Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses’ staat nu op HBO Max

Bij de nieuwe streamingdienst HBO Max is van alles van Warner Bros. te zien, waardoor we ook van alle titels uit de Wizarding World kunnen genieten (Harry Potter, Fantastic Beasts en gerelateerde shows). Vanaf vandaag, vrijdag 1 april 2022, satat ook de vierdelige spelshow Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses online in Nederland. Met miljoenen kijkers in de Verenigde Staten was deze show een groot succes.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Vierdelige spelshow ‘Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses’ komt op 1 april naar HBO Max in Nederland

De geliefde Oscarwinnares Dame Helen Mirren presenteerde eind 2021 in de Verenigde Staten de vierdelige spelshow Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses, speciaal voor fans die alles weten van de Wizarding World. Onder de bekendmaking van alle nieuwe films en series op HBO Max in april 2022 bleek ook deze titel te vallen voor Nederland.

Vanaf vrijdag 1 april 2022 zal de vierdelige serie op de streamingdienst te zien zijn. Op dezelfde dag verschijnt de nieuwe Europese Max Original-serie The Informant uit Hongarije online, maar ook de Original-serie The Thaw uit Polen en de Original-serie One True Singer uit Roemenië. Later in de maand komen ook o.a. seizoen 2 van Gentleman Jack, seizoen 2 van The Flight Attendant en de film The Batman (2022) met Robert Pattinson online.

Trailer is nu al te zien

In de special verschijnen beroemde gasten, maar ook acteurs uit de magische films op het podium. Benieuwd naar een eerste inkijkje in de Harry Potter-spelshow? In de onderstaande trailer vind je alvast de eerste beelden, vergezeld met de tekst “Only one house can win. ❤️💚🏆💙💛”.

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses | Trailer

‘Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses’ was met miljoenen kijkers een groot succes in de Verenigde Staten

In Amerika werd deze magische spelshow vanaf november 2021 uitgezonden op TV via de zenders TBS en Cartoon Network. WarnerMedia liet hierover weten dat het programma debuteerde als de #1 unscripted serie van 2021 en dat de eerste aflevering de meest bekeken première van het jaar was voor beide televisienetwerken met meer dan 3,1 miljoen kijkers.

Alles van Harry Potter en Fantastic Beasts is te zien op HBO Max

Alle Harry Potter-films zijn momenteel al op HBO Max te zien, net als de Fantastic Beasts-films. Alleen voor de gloednieuwe derde film uit de laatstgenoemde reeks zul je ongeveer 45 dagen geduld moeten hebben na de bioscooppremière. Naar verwachting zal Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022) dus rond 21 mei op HBO Max te zien zijn in Nederland.

Verder kun je op de videodienst ook genieten van de speciale reünie-aflevering met de originele cast van Harry Potter. Deze special van ongeveer 1,5 uur staat al sinds de lancering van het nieuwe video on demand-platform in Nederland online en was sinds 1 januari 2022 in de VS te zien. We schreven er eerder al over in het artikel over de Harry Potter-reünie. Daarin zijn ook reacties van Nederlandse fans te vinden die dolblij zijn met de release van Harry Potter: Return to Hogwarts.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.