Harry Potter op Netflix Nederland, staan de films nu online?

Het kortste antwoord: helaas niet, maar wil je toch de Harry Potter films kijken? Hier kun je ze legaal het goedkoopst halen.

Harry Potter films Netflix

Lange tijd waren er geruchten dat alle acht films op Netflix zouden komen te staan vanaf 1 november 2018. Helaas zit dat net even anders bij Netflix Nederland. Eind 2018 is in verschillende landen door Netflix de hele reeks toegevoegd. Jammer genoeg is de licentie daarvoor in Nederland niet verkregen. Gezien de goede reputatie van alle Harry Potter films is het lastig om de uitzendrechten per land te krijgen. Mogelijk heeft dat ervoor gezorgd dat de films niet in elk land op Netflix staan. Hieronder zie je per Harry Potter film hoe goed hij wordt beoordeeld door twee grote filmrecensie websites: IMDb en Rotten Tomatoes.

Lange tijd waren er geruchten dat alle films op Netflix zouden komen te staan. Helaas voor de abonnees lijkt dat nu toch echt niet te gebeuren. Hieronder zie je per Harry Potter film hoe goed hij wordt beoordeeld door twee grote filmrecensie websites: IMDb en Rotten Tomatoes.

FilmJaarIMDbRotten TomatoesNetflixBestel
Harry Potter en de Steen der Wijzen / The Philosopher’s Stone20017.681%NeeKijken
Harry Potter en de Geheime Kamer / The Chamber of Secrets20027.482%NeeKijken
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban / The Prisoner of Azkaban20047.990%NeeKijken
Harry Potter en de Vuurbeker / The Goblet of Fire20057.788%NeeKijken
Harry Potter en de Orde van de Feniks / The Order of the Phoenix20077.577%NeeKijken
Harry Potter en de Halfbloed Prins / The Half-Blood Prince20097.683%NeeKijken
Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 1 / The Deathly Hallows part 120107.778%NeeKijken
Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2 / The Deathly Hallows part 220118.196%NeeKijken

Harry Potter films

De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van J.K. Rowling. Ook de spin-off films genaamd Fantastic Beasts zijn gebaseerd op boeken van dezelfde schrijfster. Harry (Daniel Radcliffe) is een jonge tovenaar die als baby een aanval van een boosaardige tovenaar genaamd Voldemort heeft overleefd. Hij wordt toegelaten op toverschool Zweinstein en ontmoet zijn vrienden Ron Wemel / Ron Weasley (Rupert Grint) en Hermelien Griffel / Hermione Granger (Emma Watson). Door de jaren heen maakt hij zich klaar voor de strijd met Voldemort om de tovenaarswereld te redden. Hierin komt hij in ingewikkelde en betoverende situaties met tovenaars als Albertus Perkamentus, Draco Malfidus en Severus Sneep.

Fantastic Beasts films

De Fantastic Beasts reeks volgt Newton Scamander, een Engelse tovenaar die met zijn fantastische beesten de hele wereld over gaat. Het is een tijd waarin Grindelwald de meest gevaarlijke kracht ter wereld is. Newt zal met zijn mythische beesten, vriend Jacob Kowalski en vriendinnen Porpentina Goldstein en Queenie Goldstien, de wereld moeten helpen redden.

Kijk hieronder de trailer van Fantastic Beasts and Where To Find Them (2016). Op het moment van schrijven staat Fantastic Beasts op Netflix Nederland.

Wanneer komt Harry Potter op Netflix Nederland?

Dat is op het moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend. Wil je niet wachten tot wanneer alle films van Harry Potter Netflix Nederland aanbod worden? Wil je ze toch nu kijken? Via deze link zijn de films het beste te verkrijgen.

Netflix

Wanneer komen welke films en series op Nederland Nederland? Houd Streamwijzer in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuws over films en series. Ook laat Streamwijzer weten welke films en series verdwijnen/verschijnen op de streamingdiensten in Nederland.

Fantastic Beasts and Where to Find Them - Teaser Trailer [HD]

Netflix / Videoland / Ziggo GO / Amazon Prime aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier!