Alle 8 Harry Potter-films zijn nu te zien op Amazon Prime Video

Pak je toverstaf, chocokikkers en onzichtbaarheidsmantel maar weer uit de kast, want het is tijd om alle Harry Potter-films weer te gaan bingewatchen! Op zondag 26 september 2021 heeft Amazon Prime Video zonder aankondiging vooraf namelijk plotseling alle 8 de films toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Alle Harry Potter-films zijn sinds zondag 26 september 2021 te zien op Amazon Prime Video

Geheel zonder aankondiging, maar tot grote vreugde van Harry Potter-fans, zijn plotseling alle 8 de films uit de populaire reeks toegevoegd aan het aanbod van Amazon’s streamingdienst Prime Video. Op zondag 26 september 2021 verschenen de titels allemaal tegelijkertijd online. Wie ze graag wilt kijken, kan 30 dagen gratis Amazon Prime Video uitproberen voordat het abonnement van €2,99 per maand van start gaat. Meer dan genoeg tijd om Harry Potter 1 tot en met 8 te bingewatchen dus!

TitelJaarIMDbRotten TomatoesBekijk
Harry Potter en de Steen der Wijzen / The Philosopher’s Stone20017.681%Kijken
Harry Potter en de Geheime Kamer / The Chamber of Secrets20027.482%Kijken
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban / The Prisoner of Azkaban20047.990%Kijken
Harry Potter en de Vuurbeker / The Goblet of Fire20057.788%Kijken
Harry Potter en de Orde van de Feniks / The Order of the Phoenix20077.577%Kijken
Harry Potter en de Halfbloed Prins / The Half-Blood Prince20097.683%Kijken
Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 1 / The Deathly Hallows part 120107.778%Kijken
Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2 / The Deathly Hallows part 220118.196%Kijken

➝ Wie liever losse films aanschaft (door ze te huren of kopen) kan de volledige Harry Potter-filmreeks ook hier bij Pathé Thuis bekijken ✅

Eerder dit jaar verdwenen ze nog van Amazon’s streamingdienst Prime Video

Als dit nieuwsbericht je bekend in de oren klinkt, dan is dat niet vreemd. Op 29 februari 2020 verschenen alle Harry Potter-films namelijk ook al op Amazon’s streamingdienst. Helaas verliepen een jaar later, op 28 februari 2021, de rechten. Daarom werden alle 8 films uit de reeks helaas verwijderd. Gelukkig kunnen we nu, iets meer dan een half jaar later, weer van de magische filmreeks genieten op Prime Video.

Verhaal en trailer van de films

De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van J.K. Rowling. Ook de spin-off films genaamd Fantastic Beasts zijn gebaseerd op boeken van dezelfde schrijfster. Harry (Daniel Radcliffe) is een jonge tovenaar die als baby een aanval van een boosaardige tovenaar genaamd Voldemort heeft overleefd. Hij wordt toegelaten op toverschool Zweinstein en ontmoet zijn vrienden Ron Wemel / Ron Weasley (Rupert Grint) en Hermelien Griffel / Hermione Granger (Emma Watson). Door de jaren heen maakt hij zich klaar voor de strijd met Voldemort om de tovenaarswereld te redden. Hierin komt hij in ingewikkelde en betoverende situaties met tovenaars als Albertus Perkamentus, Draco Malfidus en Severus Sneep.

Jaar2001-2011
SoortFilm (8x)
GenreAvontuur, Drama, Fantasy
IMDb7,5 (deel 5) tot 8,1 (deel 8)
MakerDavid Yates
CastDaniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Tom Felton, Matthew Lewis, Michael Gambon, Robbie Coltrane, Richard Harris, Alan Rickman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, David Ryall, Maggie Smith, Bonnie Wright
BoekenGebaseerd op de boekenreeks van J.K. Rowling
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video