Pathé Thuis trakteert op magische korting voor alle Harry Potter- en Fantastic Beasts-films

Pathé Thuis tovert voor liefhebbers van de films van Harry Potter en Fantastic Beasts een wel hele toffe kortingsactie tevoorschijn. Al deze films worden namelijk voor een speciale actieprijs op de streamingdienst aangeboden ter gelegenheid van de lancering van Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore (2022). De films zijn vanaf €1,99 te streamen en de actie loopt tot en met 13 april.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Betoverende korting op Harry Potter- en Fantastic Beasts-films bij Pathé Thuis

Wil jij even je geheugen opfrissen voordat je naar de nieuwe Fantastic Beasts-film ‘The Secrets of Dumbledore‘ gaat? Dan heeft Pathé Thuis een aantrekkelijke actie voor jou. Alle titels in de Harry Potter-reeks zijn namelijk tijdelijk vanaf €1,99 via het video on demand-platform te huur. Dit betreft zowel de Nederlandse en Engels gesproken versies van alle Harry Potter-films. Vorige maand verscheen deze populaire filmreeks ook op HBO Max online.

Naast HBO Max kun je alleen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis online naar deze film kijken, want de concurrerende SVOD-streamingdiensten hebben de uitzendrechten niet meer sinds de lancering van WarnerMedia’s video on demand-platform. De Return to Hogwarts‘-reünie en vierdelige ‘Hogwarts Tournament of Houses‘-serie zijn overigens exclusief op HBO Max te zien, maar hier komt binnenkort verandering in voor de eerstgenoemde titel. Hier op Pathé Thuis zal de speciale reünie-aflevering namelijk ook vanaf 25 april te streamen zijn.

Verder zijn de twee Fantastic Beasts-films tevens bij Pathé Thuis beschikbaar, tijdelijk vanaf €1,99. Dit gaat om Fantastic Beasts and Where To Find Them (2016) en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindlewald (2018). Van deze films zijn echter alleen de Engels gesproken versies beschikbaar.

De kortingsactie van Pathé Thuis op deze films loopt tot en met woensdag 13 april. Om op tijd alle films te kijken, zou je één titel per dag zou kunnen streamen als je uiterlijk op zondag 3 april begint. Ook kun je films die je huurt opslaan in je account en vervolgens binnen 30 dagen starten, waarna je 48 uur de tijd hebt om ze helemaal af te kijken.

De magische filmreeks uit de Wizarding World met Eddy Redmayne als Newt Scamander

De splinternieuwe fantasyfilm Fantastic Beasts 3 met onder andere Eddy Redmayne en Jude Law verschijnt woensdag 6 april in Nederland in de bioscoop. De film is de derde titel in de nieuwe Fantastic Beasts-reeks en speelt zich af binnen de magische wereld van Harry Potter.

In de eerste film Fantastic Beasts and Where To Find Them volgden we de Britse tovenaar Newt Scamander op zijn reis naar New York, waar een donkere kracht de stad terroriseert. Daar ontmoet hij een nieuwe niet-magische vriend Jacob die hem helpt zijn ontsnapte magische beesten weer te vangen.

In de tweede film in de serie Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald volgen wij een nieuw verhaal van Newt en Jacob. Wanneer Gellert Grindelwald een leger opzet om over niet-magische mensen te heersen, wordt Newt door Albus Dumbledore benadert om hem te stoppen.

Maak je klaar voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Wanneer je je geheugen van Fantastic Beasts weer hebt opgefrist, zul je weer helemaal klaar zijn om de allernieuwste film in de reeks in de bioscoop te gaan bezoeken. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is alweer de derde en voorlopig laatste film in deze serie. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’30 en leidt tot de betrokkenheid van de tovenaarswereld in de Tweede Wereldoorlog. Deze titel zal naast eerder gevestigde locaties, waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, tevens de magische gemeenschappen van Bhutan, Duitsland en China verkennen.

Nu de macht van Gellert Grindelwald snel groeit, vertrouwt Albus Dumbledore Newt Scamander en zijn vrienden een missie toe die leidt tot een botsing met het leger van Grindelwald. Dumbledore moet ook beslissen hoe lang hij aan de zijlijn blijft in de naderende oorlog.

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.