Waar kun je de Harry Potter-documentaire ‘David Holmes: The Boy Who Lived’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire ‘David Holmes: The Boy Who Lived’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2023 met een IMDb-score van 7.9 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Documentaire ‘David Holmes: The Boy Who Lived’ uit 2023 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De ontroerende film David Holmes: The Boy Who Lived is een titel uit het jaar 2023 in het genre ‘Documentaire’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.9, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✔️ HBO MaxMomenteel stream je David Holmes: The Boy Who Lived in het aanbod van HBO Max in Nederland.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze documentaire momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze docu nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar David Holmes: The Boy Who Lived kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot David Holmes: The Boy Who Lived.

Gratis online kijken naar David Holmes: The Boy Who Lived

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de David Holmes: The Boy Who Lived bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

David Holmes wist als negentienjarige tienergymnast de rol van stuntdubbel van Daniel Radcliffe te veroveren en bracht alle betoverende stunts tot leven. Al die vliegende bezems en heftige gevechten met Voldemort waren zonder de onverschrokken Brit niet mogelijk geweest. De eerste zes films stond David de acteur die Harry Potter vertolkte bij, maar tijdens het filmen van Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 sloeg het noodlot toe: hij brak zijn nek, liep ernstig ruggenmergletsel op en raakte verlamd. Zijn carrière was direct voorbij.

Daniel Radcliffe heeft het verhaal van David gevangen in de documentaire David Holmes: The Boy Who Lived. We zien beelden uit Davids huidige leven, maar worden ook mee terug genomen naar de opnames van de Harry Potter-reeks en de gevaarlijke stunts die daar werden uitgevoerd. Ook nemen David, Daniel en andere betrokkenen plaats voor de camera om het bijzondere verhaal te vertellen. De docu verscheen op donderdag 16 november 2023 op HBO Max.

TitelDavid Holmes: The Boy Who Lived
Jaar2023
SoortFilm
CategorieDocumentaire
IMDb-cijferGemiddeld 7.9 uit 10