Ontdek de impact van de meest spraakmakende onthullingen van het Britse koningshuis in ‘Harry & Meghan: The Revelations’ op discovery+

De makers van de Netflix-serie The Crown moeten met grote verwondering hebben gekeken naar de ontwikkelingen in het Britse koningshuis de afgelopen jaren. Recentelijk deed vooral het interview van Harry en Meghan bij Oprah veel stof opwaaien. In de gloednieuwe documentaire ‘Harry & Meghan: The Revelations’ op discovery+ ontdek je wat de meest spraakmakende onthullingen van Harry en Meghan zijn en wat deze betekenen voor het Britse koningshuis en henzelf. De docu is sinds woensdag 19 mei 2021 exclusief te zien op de streamingdienst van Discovery.

Documentaire ‘Harry & Meghan: The Revelations’ is vanaf woensdag 19 mei 2021 te zien op discovery+

Drie jaar geleden vond het sprookjeshuwelijk tussen prins Harry en Meghan Markle plaats. De halve wereld zat aan de buis gekluisterd. Sindsdien zijn de twee niet uit de schijnwerpers geweest en hebben ze voor grote beroering gezorgd binnen het Britse koningshuis.

Inmiddels hebben Harry en Meghan het Britse hof en hun titels achter zich gelaten en zijn er geruchten in overvloed over wat er echt is gebeurd. Na hun onthullende interview met Oprah wordt de nieuwe informatie over de breuk verkend. De documentaire Harry and Meghan: The Revelations onderzoekt de recente aantijgingen van Harry en Meghan. De documentaire duurt in totaal 53 minuten en is exclusief te bekijken op discovery+. Via de groene knop kun je direct een abonnement afsluiten na een gratis proefperiode van 7 dagen.

Harry en Meghan in het Britse koningshuis

Vorig jaar kwam de aankondiging van Harry en Meghan naar buiten dat zij afstand zouden doen van het koningshuis en voortaan grotendeels in Noord-Amerika te gaan wonen, financieel onafhankelijk. Terwijl de royal family nog maar net van deze breuk was bekomen, was er dit jaar het interview met Oprah Winfrey waarin Harry en Meghan schokkende onthullingen deden over de koninklijke familie waarbij onder meer vragen zouden zijn gesteld over de mogelijke huidskleur van hun eerste kind Archie. Ook vertelde Meghan over de suïcidale gedachten die ze had, mede door de negatieve berichten in de media, en over het gebrek aan steun hiervoor vanuit het koninklijk huis.

Wereldwijd sloeg het nieuws in als een bom en met name in Amerika werd er met veel afkeer op gereageerd. In de special Harry and Meghan: The Revelations bespreken verschillende Britse en Amerikaanse journalisten, royalty watchers en betrokkenen bij het koninklijk huis de gevolgen van dit opzienbarende interview. De special kijkt daarbij terug naar die beginjaren en trekt ook parallellen met de manier waarop Diana niet kon aarden binnen het koninklijk huis en hoe ook zij een troebele verstandhouding had met de Britse pers, waarvan wel wordt aangenomen dat de paparazzi haar letterlijk de dood in hebben gejaagd.

Waar William in karakter vooral op zijn vader Charles lijkt, is de rossige en eigenzinnige Harry meer een kopie van zijn moeder. Ook hij hekelt de Britse sensatiepers en wil mede daardoor een meer teruggetrokken leven leiden met zijn gezin. Ver weg van het koninklijk huis. Maar is dat wel zo makkelijk? En in hoeverre wordt het Britse koningshuis getroffen door hun openlijke breuk en pikante onthullingen? Ontdek in deze documentaire de impact van de meest spraakmakende onthullingen van Harry en Meghan op het Britse koningshuis en op hun eigen leven.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland