Deze 5 dingen wist je nog niet over Harrie Snijders

Harrie Snijders. Harrie van het kamp. Harrie de Dekhengst. Noem hem hoe je hem wil noemen, maar de realityster wordt steeds bekender en inmiddels kunnen we bijna niet meer om hem heen. Is het niet omdat hij tegenwoordig in bijna ieder seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch verschijnt, dan is het wel omdat hij nu zijn eigen razendpopulaire datingshow heeft op TLC en discovery+. Wil je hem nóg beter leren kennen? In dit artikel zetten we 5 interessante feitjes over Harrie Snijders op een rij.

1. Harrie is geboren op 31 december

Eén van de meest gestelde vragen over de realityster is: hoe oud is Harrie Snijders? Die kunnen we voor je beantwoorden! Op 31 december 1996 werd Harrie in Eindhoven op de wereld gezet, wat betekent dat hij inmiddels 25 jaar oud is. Was voor zijn ouders vast een mooi cadeau om het jaar mee af te sluiten.

2. Harrie werd ontmaagd op zijn elfde

Dat Harrie de Dekhengst er niet van houdt om op seksueel gebied stil te zitten, is natuurlijk al een tijdje duidelijk. Maar dat hij ook al heel vroeg begonnen is, wist je misschien nog niet. Toch is het zo: Harrie heeft meerdere keren aangegeven dat hij al op zijn elfde ontmaagd werd. De realityster houdt een lijst bij met al zijn veroveringen, en je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen. Of de teller inmiddels al op de vijfhonderd veroveringen staat, wilde hij in de laatste aflevering van EOTB seizoen 8 helaas niet verklappen.

3. Harrie heeft een zusje dat in de FHM500-lijst stond

Binnenkort moet Harrie de schijnwerpers misschien wel delen met zijn zusje Milana. Zij is make-upartiest en schoonheidsspecialiste, maar timmert ook hard aan de weg als influencer. De redactie van het mannenblad FHM heeft hun oog al op de 22-jarige laten vallen, want ze heeft inmiddels een plekje bemachtigd in de FHM500-lijst, waarin de mooiste vrouwen van Nederland worden gerankt. Je kunt Milana zien in onderstaande video.

@streamwijzer Harrie’s familie is alles voor hem, dus zij helpen hem in zijn nieuwe serie met de zoektocht naar de ware liefde 😍 — Serie: ‘Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw’ | Beeld: discovery+ — #datenophetkampharriezoekteenvrouw #harriededekhengst #eotb #eotbdd #eotbdd2022 #exonthebeachdoubledutch #harriesnijders #discoveryplusnl ♬ original sound – Streamwijzer 🍿

4. Harrie is ondernemer in hart en nieren

Harrie is afgestudeerd als Vestigingsmanager Internationale Groothandel en begon in 2014 met zijn eigen bedrijf dat zonneluifels leverde. Hij is dus een echte ondernemer in hart in nieren. Ook nu is hij hier nog druk mee bezig, naast zijn optredens in realityprogramma’s en zijn werk als DJ natuurlijk. Zo runt hij momenteel een webshop met producten voor wittere tanden.

5. Harrie heeft seks gehad onder de Eiffeltoren

Het zal ongetwijfeld niet de enige bijzondere locatie zijn waar Harrie de liefde heeft bedreven, maar tijdens een spelletje bluf heeft hij laten weten dat hij ‘seks onder de Eiffeltoren’ in ieder geval van zijn bucketlist heeft mogen afstrepen. En wat blijkt: het was geen bluf, maar echt gebeurd. Hoe dat dan kan? Volgens Harrie omdat het ’s avonds laat was en het Coronatijdperk nog in volle gang was, waardoor ze rustig hun gang konden gaan. Dat kan ook Shanice uit Are You The One? bevestigen, want zij was de gelukkige. Weten we dat ook weer!

‘Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw’ is wekelijks te zien bij discovery+

Momenteel kun je Harrie Snijders ook van een andere kant leren kennen in zijn eigen datingshow op TLC. In Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw gaat Harrie op zoek naar een serieuze relatie. Zestien vrouwen gaan de strijd aan om zijn hart te veroveren én zijn familie in te palmen. Want wie date met iemand op het kamp, date eigenlijk met het héle kamp. Harries hele familie helpt dan ook mee om de juiste match voor hem te vinden.

De nieuwe datingshow met Harrie Snijders is vanaf donderdag 11 augustus 2022 wekelijks om 20:30 te zien op televisiezender TLC en is ook vooruit te kijken bij streamingdienst discovery+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.