Harrie Snijders krijgt eigen datingshow en die is binnenkort al te zien

Momenteel lijkt Harrie ‘de Dekhengst’ Snijders, die te bewonderen is in het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, nog niet echt op zoek naar de ware liefde, maar binnenkort krijgen we hem misschien wel van een hele andere kant te zien. De EOTB-veteraan krijgt namelijk zijn eigen datingshow op TLC en discovery+. Vanaf donderdag 11 augustus kun je op tv naar Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw kijken, maar bij discovery+ zijn de afleveringen een week vooruit te kijken.

Harrie Snijders zoekt naar een serieuze relatie op TLC en discovery+

Realityster, DJ en EOTB-dekhengst Harrie Snijders gaat op zoek naar een serieuze relatie in zijn eigen datingshow ‘Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw’. Deze keer dus zónder wraaklustige exen die de zee uit komen lopen.

Zestien vrouwen gaan de strijd aan in deze nieuwe datingshow om het hart van de Eindhovenaar te veroveren. Daten doen ze op het kamp, en daar werkt het net even wat anders dan anders. Wie date met iemand op het kamp, date namelijk met het héle kamp. Harries complete familie kijkt dan ook mee en helpt hem om de juiste match te vinden.

We volgen de dates die Harrie van het Kamp met de verschillende vrouwen heeft—van zwoele massages tot een helikoptervlucht—en zien hoe hij iedere tiara-ceremonie een vrouw naar huis moet sturen. Maar lukt het iemand om de hengst voor eens en voor altijd te temmen? Lees ook alvast onze recensie van het gloednieuwe programma.

Datingshow ‘Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw’ vanaf 11 augustus te zien

De nieuwe datingshow wordt vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uitgezonden bij TLC. De eerste week wordt gelijk goed afgetrapt met twee afleveringen en daarna is het programma wekelijks te zien. Het is daarnaast ook mogelijk om een week vooruit te kijken bij streamingdienst discovery+. En hieronder kun je ook alvast kijken naar de promo.

Harrie is nu ook nog te zien in seizoen 8 van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’

Terwijl Harrie zich blijkbaar aan het voorbereiden was op zijn serieuze zoektocht naar de liefde, is hij momenteel ook nog te bewonderen in het achtste seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Na het vierde en het vijfde seizoen van dit programma was het nog niet genoeg, dus nu wordt hij wéér geteisterd door wraaklustige exen.

Het achtste seizoen wordt op zondagen om 22:00 op MTV uitgezonden en is op dinsdagen op Videoland te zien. De laatste aflevering verschijnt op 14 augustus (MTV) en 16 augustus (Videoland); daarna kun je dus direct door naar Harries datingshow. En een negende seizoen van EOTB is ook al aangekondigd, maar of de Dekhengst dan weer terugkeert valt nog te betwijfelen.


Synopsis: TLC / discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.