Harrie ‘de Dekhengst’ Snijders krijgt eigen datingprogramma op discovery+

Harrie Snijders, die je misschien wel kent als Harrie de Dekhengst uit het vierde en vijfde seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is klaar met al die wraaklustige exen en op zoek naar de ware liefde. Discovery+ gaat hem hierbij helpen en geeft hem zijn eigen datingprogramma, dat vanaf begin augustus op de streamingdienst te zien zal zijn.

Hier kun je Harrie Snijders van kennen

Realityster Harrie Snijders dook voor het eerst op in het vierde seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, toen de Eindhovenaar uit de zee kwam voor zijn ex Angelica. Over haar hoor je niet zoveel meer, maar woonwagenbewoner Harrie werd al snel een van de meest spraakmakende typetjes van de serie. In het vijfde seizoen (het zogenoemde All Stars-seizoen) keerden oude bekenden terug en natuurlijk was ook Harrie van het Kamp weer van de partij. Waar hij in het vierde seizoen niet wist te scoren, ontpopte hij zich nu al gauw tot Harrie de Dekhengst. Tot verdriet van zijn moeder…

Na zijn succes met EOTB deed Harrie mee aan Boxing Influencers, waarin hij het opnam tegen Temptation Island-verleider Danicio. Ondanks dat hij zich in het Videoland-programma Harrie: Van het Kamp naar de Ring met de hulp van bekende kickbokser Nieky Holzken op deze match voorbereidde, verloor hij. Op dit moment werkt hij als DJ en heeft de tv-persoonlijkheid zijn eigen webshop. En nu is hij dus terug met een eigen programma op discovery+.

Harrie Snijders gaat op zoek naar de liefde op discovery+

In de nieuwe datingshow, die in augustus op discovery+ zal verschijnen, gaat Harrie op zoek naar een serieuze relatie. Na al het gescharrel tijdens en na EOTB is hij eraan toe om iemand te vinden waar hij zijn leven mee kan delen. Binnenkort zullen we zien of het hem deze keer wel lukt. En of de meiden die zich aangemeld hebben het aankunnen om met Harrie én zijn familie om te gaan. Want wie met hem date, date met het hele kamp…

Wanneer de serie precies op discovery+ zal verschijnen, is op dit moment nog niet duidelijk. We weten in ieder geval dat dit in augustus van dit jaar zal zijn. En hieronder kun je ook alvast kijken naar de promo.

Nieuw seizoen EOTB is begonnen op Videoland en MTV

Terwijl Harrie zich voorbereidt op zijn zoektocht naar de liefde, worden nieuwe deelnemers van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ op dit moment geteisterd door hun exen. Het achtste seizoen is zondag namelijk begonnen op MTV en dinsdag op Videoland. Elke week komt er een nieuwe aflevering online.

Of er weer een nieuwe Harrie de Dekhengst opstaat, weten we nu nog niet. Maar het nieuwe seizoen belooft wel weer genoeg drama te bevatten. Dat wordt smullen!


Synopsis: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.