De 5 leukste fragmenten uit Harrie Snijders’ datingshow ‘Daten op het Kamp’

Harrie de Dekhengst aka HVK aka Harrie van het Kamp aka Harrie Snijders wil ein-de-lijk zijn wilde haren laten temmen in zijn eigen datingprogramma. Nadat hij een recordpoging meedoen aan Ex On The Beach: Double Dutch heeft gedaan (we zagen hem in 3 (!) seizoenen terug), is hij klaar met wraaklustige exen en op zoek naar iemand om zijn leven mee te delen. De afgelopen weken hebben we in Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw op TLC en discovery+ gezien hoe dat hem verging. En dit leverde natuurlijk genoeg hilarische en ongemakkelijke beelden op. In dit artikel hebben we de 5 leukste fragmenten uit de serie op een rij gezet.

5x De leukste fragmenten uit discovery+-serie ‘Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw’

5. Harrie is gelukkig goed opgedroogd

Wat zeg je als je nieuwe potentiële vriendje zijn babyfoto’s laat zien en hij vroeger niet moeders mooiste was? Dat hij goed opgedroogd is natuurlijk! Grace gooit er ook nog even een “hij was zó schattig” in om van haar belediging toch nog een compliment te maken. Daar redt ze zich goed uit.

4. Zoenen op de eerste date

Je zou het niet zeggen van de recordhouder van Ex On The Beach (en de man die seks had onder de Eiffeltoren), maar Harrie Snijders vindt zoenen op een eerste date “een beetje asociaal“. Wat fijn dat dit al zijn derde date met Grace is, dan hoeft hij zich in ieder geval niet tegen te laten houden door zijn hoge moralen.

3. Een hengst op een hengst

Harries dates moeten natuurlijk wel goed met hengsten overweg kunnen, en dus staat paardrijden standaard op het programma. Al lijkt het er eerder op dat Harrie zélf nog niet weet hoe hij de hengst ook alweer moest temmen.

2. Salsasaus of salsadansen?

Met twee linkervoeten is salsadansen wel erg lastig, zelfs als je normaal gesproken dol bent op salsasaus. Gelukkig voor Claudia is een goed gevoel voor ritme niet Harries hoogste prioriteit tijdens het dansen.

1. Hengst vs. Kever

Liever met tien man knokken dan één beestje op je lijf hebben? Dan ben je gelukkig niet bang, maar vind je het gewoon vies. Dat je het even weet. Harrie illustreert dit punt in deze video ook nog maar even door schreeuwend op te springen als er een kevertje op zijn schouder zit.

‘Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw’ is nu terug te kijken bij discovery+

Kan je geen genoeg krijgen van onze Harrie en zijn potentiële vriendinnetjes? Op discovery+ is de datingshow ‘Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw’ nu volledig terug te kijken. Eindelijk weten we dus wie de laatste tiara krijgt en Harries nieuwe vriendin wordt!

Wil je eerst weten wat wij van de gloednieuwe datingshow van de dekhengst vonden? Wij publiceerden eerder al onze recensie van dit nieuwe programma. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.