Video: zo zag Harrie ‘de Dekhengst’ er vroeger uit

Vorige week stond alweer de zesde en laatste aflevering van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw op het programma bij discovery+. In een nieuwe video laat Harrie ‘de Dekhengst’ Snijders zien hoe hij er vroeger uitzag. Volgens zijn date Grace is hij sindsdien in ieder geval “goed opgedroogd”.

Zo zag Harrie Snijders er vroeger uit

De bovenstaande video werd vandaag door Discovery gedeeld, kort voordat de laatste aflevering van het datingprogramma op donderdag 1 september in première gaat op tv bij TLC. Via discovery+ kun je echter nu al online naar alle afleveringen van ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw’ kijken.

In het fragment vraagt zijn date Grace hoe Harrie ‘de Dekhengst’ vroeger was. Zijn moeder antwoordt dat hij “zo lief” was, waarna Harrie besluit een foto van zichzelf als klein kind te laten zien. Grace vindt de foto schattig, maar is stiekem toch wel erg blij dat hij er niet meer zo uitziet.

Verhaal en informatie van realityserie ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw’ op discovery+

Niemand minder dan de felbegeerde realityster Harrie Snijders betreedt de datingmarkt en pakt het dit keer iets serieuzer aan. De DJ, en voor sommigen ook wel bekend als ‘Harrie de Hengst’ en ‘Harrie van het Kamp’, zoekt een liefje, maar dit keer zonder exen die plots de branding uit komen wandelen en roet in ’t eten gooien. In de nieuwe dating-realityserie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw waagt Harrie zich aan een serieuze zoektocht naar de ware liefde.

TitelDaten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw
SoortSerie
Jaar2022
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality

Synopsis & Afbeelding: discovery+ via Warner Bros. Discovery