Fan van ‘Daisy Jones & The Six’? Bekijk ook déze serie

Daisy Jones & The Six begon als een bestseller die op TikToK viral ging en is inmiddels een goedbekeken en geprezen serie op Amazon Prime Video. Ben jij een van de vele kijkers die hier onwijs van genoten heeft? Dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je. Op Viaplay vind je de Zweedse serie Harmonica en die lijkt zowel qua verhaal als qua vibes érg op Daisy Jones & The Six.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 12,5% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Terugkeer van een band in Zweedse serie ‘Harmonica’

Daisy Jones vormde met The Six een band die wereldberoemd was, maar op het hoogtepunt stopte. Jaren later blikken ze terug op die keuze en onthullen ze eindelijk waarom ze die gemaakt hebben. Ook in Harmonica draait het om een band die ooit alles was en nu niks meer is.

Harry en Monica toerden zestien jaar geleden de wereld over met hun band Harmonica en waren ontzettend populair. Nu staat hun huwelijk op springen en doen ze niks meer met de muziek. Een reünietour moet het tij keren, maar misschien is het voor de twee al te laat. Harmonica vertelt niet alleen een soortgelijk verhaal als Daisy Jones & The Six, maar lijkt er qua kostuums en vibes ook erg op. Absoluut een aanrader voor de fans! Met vijf afleveringen is dit ook nog eens ontzettend bingewaardig, dus perfect voor je volgende vrije weekend.

Harmonica | Official Trailer | A Viaplay Original

Nieuwe films en series op Viaplay

Deze serie is al wat langer te streamen op Viaplay, maar natuurlijk komen er ook weer een hoop nieuwe titels aan. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Meer informatie over ‘Harmonica’

Zestien jaar geleden was Harmonica, de band van Harry en Monica, razend populair. Nu staat hun huwelijk op springen. Ze krijgen het aanbod een reünie-toer te doen, en Monica stelt Harry voor de keus: toeren of scheiden.

TitelHarmonica
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalZweeds
CategorieDrama
RegisseurJosephine Bornebusch
CastJonas Karlsson, Josephine Bornebusch, Eric Ericson, Nina Zanjani, Jörgen Thorsson, Hakan Vreskala, Lisette T. Pagler, Gregg Chilingirian, Dag Malmberg, Rasmus Bjerg, Astrid Assefa, Jonathan Rollins, Sofia Pekkari, Isa Aouifia, Léonie Vincent, Casper Andreas, Isak Hjelmskog

Synopsis: Viaplay

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.