Waar kun je de serie ‘Harlan Coben’s Shelter’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Harlan Coben’s Shelter (2023) online kijken kunnen. Deze spannende serie naar een boek van Harlan Coben draait om de mysterieuze verdwijning van een tiener. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Harlan Coben’s Shelter’ (2023) online kijken?

De serie Harlan Coben’s Shelter is sinds 18 augustus 2023 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Harlan Coben’s Shelter bij Amazon Prime Video in Nederland. De serie is daar op vrijdag 18 augustus in première gegaan. Tot de seizoensfinale op 22 september bekijk je iedere vrijdag een splinternieuwe aflevering. En meld je je nu aan, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Harlan Coben’s Shelter helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Harlan Coben’s Shelter’ (2023)

In Harlan Coben’s Shelter volgen we het verhaal van Mickey Bolitar nadat de plotselinge dood van zijn vader hem ertoe brengt een nieuw leven te beginnen in Kasselton, New Jersey. Mickey raakt al snel verstrikt in de mysterieuze verdwijning van een nieuwe student op zijn school, Ashley Kent, wat leidt tot de ontdekking van bizarre geheimen in hun rustige buitenwijk. Met behulp van zijn vrienden (de vindingrijke Spoon en de geheimzinnige Ema) ontrafelt Mickey de ware aard van Kasselton om een duistere onderwereld te onthullen die misschien wel de antwoorden bevat op tientallen verdwijningen, sterfgevallen, legendes en misschien zelfs zijn eigen complexe familiegeschiedenis.

Harlan Coben's Shelter - Official Trailer | Prime Video

Streaming informatie over de serie

TitelHarlan Coben’s Shelter
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
CastJaden Michael, Constance Zimmer, Abby Corrigan, Sage Linder, Lee Aaron Rosen, Brandon Curry, Jack Casey, Arlette Aponte, Jamie Pohs

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.