Nieuwe Harlan Coben-serie valt in de smaak bij kijkers: “Verslavend goed”

Op Netflix kan je al naar diverse Harlan Coben-series kijken en deze bevatten steevast de volgende ingrediënten: een hele hoop spanning, schokkende wendingen en zinderende cliffhangers. Ook de splinternieuwe serie Shelter op Amazon Prime Video zit hier vol mee en is dan ook een echte aanrader, als we de eerste reacties van kijkers mogen geloven. De eerste drie afleveringen zijn nu te streamen.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Tiener verdwijnt in ‘Harlan Coben’s Shelter’

Op vrijdag 18 augustus zijn de eerste afleveringen van Harlan Coben’s Shelter verschenen, deze keer dus niet in het aanbod van Netflix maar bij concurrent Prime Video. De serie volgt tiener Mickey Bolitar, die bij een heftig en dodelijk ongeluk zijn vader verliest. Zijn moeder is nog herstellende en daarom vertrekt hij naar New Jersey om bij zijn tante te gaan wonen.

Daar raakt hij al snel betrokken bij de mysterieuze verdwijning van een andere nieuwe leerlinge. Samen met zijn kersverse vrienden stuit hij op steeds meer onontdekte geheimen die misschien zelfs iets te maken hebben met zijn eigen familiegeschiedenis.

Kijkers zijn zeer positief over de serie

De start van het seizoen is nu dus te zien en daar zijn kijkers erg positief over. Zo vindt 83% van de critici en 74% van de kijkers op Rotten Tomatoes dit een echte aanrader. Ook op social media regent het positieve reacties. Hieronder zetten we er een aantal op een rij.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze serie nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de seriepagina van Harlan Coben’s Shelterop Amazon Prime Video.

Harlan Coben's Shelter - Official Trailer | Prime Video

Iedere vrijdag een nieuwe aflevering

Heb je de eerste afleveringen wel al gezien? Dan kun je aankomende vrijdag weer klaar zitten voor het vervolg. Tot de seizoensfinale op vrijdag 22 september kun je wekelijks op een nieuwe aflevering rekenen. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag18 augustus 2023
2Vrijdag18 augustus 2023
3Vrijdag18 augustus 2023
4Vrijdag25 augustus 2023
5Vrijdag1 september 2023
6Vrijdag8 september 2023
7Vrijdag15 september 2023
8Vrijdag22 september 2023
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.