Kijktip: deze hilarische Nederlandse serie kun je nu bingewatchen

De populaire Nederlandse series schieten als paddenstoelen uit de grond. Zo kijkt heel Nederland op dit moment naar Anoniem, Knokke Off en Papadag. Ook in het verleden zijn er natuurlijk een hele hoop leuke series van eigen bodem verschenen, maar het zou best kunnen dat je déze gemist hebt. We hebben het over de komedie Harkum op Canal+ Series.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat de komedieserie ‘Harkum’ over

In de Nederlandse komedieserie Harkum volgen we het leven van Tom Verweij, de burgemeester van het fictieve plaatsje Harkum. Als blijkt dat er met gemeentegelden gegokt én gewonnen is, verandert het ingeslapen dorpje ineens van de armste in de rijkste gemeente van het land. Maar hoe lang kan dat goed gaan als iedereen wat anders met het geld wil?

Harkum is een serie van de makers van het alom geprezen en razend populaire De Luizenmoeder, dus dat belooft alvast veel goeds. De hoofdrollen worden vertolkt door onder meer Bas Hoeflaak (ook wel bekend van Het Fluitlied) en Jelka van Houten. Kijkers vonden de serie destijds erg leuk. Hieronder bekijk je een greep uit de positieve reacties.

‘Harkum’ is nu te bingewatchen

Op Canal+ Series kun je naar alle afleveringen van Harkum kijken. Heb je geen abonnement op deze streamingdienst? Dan kun je je nu aanmelden en kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kunt afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Meer informatie over de serie

Alles verandert wanneer het kleine dorpje Harkum opeens ruim 700 miljoen euro rijker is. Burgemeester Tom Verweij heeft nu ‘money to burn’, maar voor hoe lang?

TitelHarkum
Jaar2019
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
IMDb7,3 uit 79 stemmen
CastBas Hoeflaak, Jelka van Houten, Annet Malherbe, René van ’t Hof, Mariana Aparicio Torres, Leny Breederveld, Genesis Akesson, Bas Keijzer, Annemieke Bakker, Jörgen Scholtens, Bart Klever, Chris Dekker, Leonoor Koster

Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.