Kijktip: bloedstollende misdaadserie ‘Happy Valley’ op Canal+ Series

Onlangs is Happy Valley verschenen op Canal+ Series. In deze ontzettend spannende misdaadserie volgen we de Britse Catherine Cawood, die in een klein stadje werkt als politieagent en hier het nodige meemaakt. De eerste twee seizoenen zijn recentelijk toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat ‘Happy Valley’ op Canal+ Series over

Sarah Lancashire, bekend van films als Yesterday (2019) en series als Julia (2022-), kruipt in Happy Valley in de huid van Catherine Cawood. In het eerste seizoen jaagt zij op de man die haar dochter tot zelfmoord heeft gedreven. Ze weet alleen niet dat hij meedoet aan een ontvoeringscomplot…

De serie werd voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie in april 2014 en het tweede seizoen volgde al in 2016. Beide seizoenen werden ontzettend goed ontvangen door kijkers en krijgen gemiddeld een dikke 8,5 van IMDb-stemmers. Ook critici zijn er erg over te spreken, wat de verbluffende score van 98% op de Tomatometer van recensiewebsite Rotten Tomatoes ook bewijst. Seizoen 3 staat nu ook op de planning en wordt verwacht in januari 2023. De serie wordt uitgezonden op BBC One. Of het derde seizoen ook op Canal+ Series zal verschijnen, is nu nog niet bekend.

Drie redenen om deze serie te kijken:
1️⃣ IMDb-stemmers geven de serie massaal een 8,5
2️⃣ Winnaar van BAFTA-Award en diverse andere prijzen
3️⃣ Verbluffende scores op Rotten Tomatoes: 98% (Tomatometer) en 95% (Audience Score)

‘Happy Valley’ is nu te zien bij Canal+ Series

De eerste seizoenen van Happy Valley zijn nu te zien bij Canal+ Series. Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement hebt. In die prijs zit ook al toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.

Meer informatie over de serie

Sarah Lancashire schittert in deze meeslepende misdaadthriller als een politieagent in een klein stadje waar dronkaards, drugsverslaafden en tienerzwangerschappen een manier van leven zijn.

TitelHappy Valley
Jaar2014-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
RegisseursEuros Lyn, Karen Lewis
CastSarah Lancashire, Steve Pemberton, Siobhan Finneran, George Costigan, Joe Armstrong

Synopsis: Canal+ Series

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.