Derde en laatste seizoen van ‘Hanna’ is nu te zien op Amazon Prime Video

Sinds juli 2020 is het tweede seizoen van Hanna te zien op Amazon Prime Video, maar nu zijn ook de gloednieuwe afleveringen van seizoen 3 alweer onderweg naar de streamingdienst. Ben jij ook enorm benieuwd naar het vervolg van de populaire serie? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer komt Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video in Nederland?

Amazon Prime Video lanceerde op de New York Comic Con de teaser trailer voor het derde seizoen van Hanna. De 6 afleveringen gaan op 24 november 2021 wereldwijd in première. Ray Liotta speelt voor seizoen drie Gordon Evans, een gerespecteerde ex-militair en inlichtingen agent die een ongelooflijke macht van binnenuit heeft. Evans ziet zichzelf als een visionair met een strikt morele code, een echte patriot die zal doen wat gedaan moet worden om zijn land te beschermen.

→ Vergelijkbare series met Hanna vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Hanna over?

Seizoen 3 van de serie gaat verder met de reis van een buitengewone jonge vrouw, gespeeld door Esmé Creed-Miles, die is gecreëerd door de sinistere organisatie Utrax en getraind om een huurmoordenaar te worden. Hanna (Creed-Miles) probeert nu in het geheim Utrax van binnenuit te vernietigen en zichzelf te bevrijden uit haar greep met de hulp van haar vorige vijand, voormalig CIA-agente Marissa Wiegler (Mireille Enos). Samen hebben ze hooggeplaatste Utrax-agent John Carmichael (Dermot Mulroney) overgehaald om hun missie te helpen, maar haar jonge medemoordenaars Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl), en nieuwe vijanden beginnen Hanna’s plot te vermoeden. Terwijl Hanna dichter bij haar doel komt, ontdekt ze niet alleen een wereldveranderende strategie, maar ook de ware kracht achter Utrax die tussen haar en de vrijheid staat.

TitelHanna
Jaar2019
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreActie, Drama
IMDb7,5 uit 29.000 stemmen
MakerDavid Farr
CastEsme Creed-Miles, Mireille Enos, Dermot Mulroney, Joel Kinnaman, Anthony Welsh, Cherrelle Skeete, Áine Rose Daly, Yasmin Monet Prince, Noah Taylor
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Komt er een Hanna seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Er zal helaas geen vierde deel van Hanna volgen. Deel 3 is het allerlaatste seizoen van de hitserie van Prime Video.

Welke teaser of trailer is er van Hanna seizoen 3?

Hieronder bekijk je de bloedstollende trailer van het derde seizoen van Hanna.


Beeld: Christopher Raphael / Amazon
Tekst: Amazon