Het is onlangs bekend geworden dat Hanna seizoen 2 zal worden uitgebracht op Amazon Prime Video! Er is echter nog niks bekend over de verschijningsdatum. Hieronder lees je wat we al wel weten.

Waar gaat het verhaal van Hanna over?

In het eerste seizoen zagen we een meisje (Hanna) dat van jongs af aan is getraind om een keiharde vechtmachine te worden. Naast vluchten van de FBI wilde ze ook nog een normaal leven leiden als tiener. Het combineren van deze twee zaken bleek echter een flinke uitdaging te zijn. Het nieuwe seizoen zal vermoedelijk verder gaan waar de serie was gebleven, maar exacte details zijn nog niet bekend. Wel weten we dat de schrijver van het eerste seizoen weer betrokken zal zijn.

Op IMDb wordt Hanna beoordeeld met een score van 7.7 uit 10.

Hanna 2011

Het verhaal achter Hanna is begonnen in een film. In 2011 verscheen er namelijk een gelijknamige actiethriller met een soortgelijk verhaal. De serie gaat echter dieper in op de achtergrond van Hanna.

Wanneer komt Hanna seizoen 2 op Amazon Prime Video?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Hanna seizoen 2 op Netflix? Helaas heeft de streamingdienst nog niets duidelijk gemaakt over de datum van het verschijnen van het tweede deel op Amazon Prime Video.

Kom er een Hanna seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Het is nog niet bekend hoelang Hanna zal duren. Gezien het feit dat het tweede seizoen onlangs pas aangekondigd is zal het waarschijnlijk nog wel even duren voordat er nieuws komt omtrent een eventueel derde seizoen.

Welke teaser of trailer is er al van Hanna seizoen 2?

Er is helaas nog geen trailer voor Hanna seizoen 2 vrijgegeven. Wel kun je genieten van de trailers voor het eerste seizoen!

Wanneer komt Hanna seizoen 2 op Amazon Prime Video Nederland?

Helaas weten we nog niet wanneer Hanna seizoen 2 zal verschijnen op Amazon Prime Video Nederland.Hanna seizoen 2 amazon prime video

Dit artikel is geschreven door gastblogger CineMartijn. Wil jij ook gastblogs schrijven voor Streamwijzer? Ga dan naar Gastblog om je blog in te leveren of kom met ons in contact via Over Streamwijzer.