Waar kan ik de serie Hanna (2019) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Hanna uit 2019. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 7.5 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Hanna uit 2019 online kijken?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Amazon Prime Video.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van Hanna (2019)

In gelijke delen hoogstaande thriller en coming-of-age-drama volgt HANNA de reis van een buitengewoon jong meisje dat in het bos is opgegroeid, terwijl ze de meedogenloze achtervolging van een off-book CIA-agent ontwijkt en probeert de waarheid achter wie ze is op te graven.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2019
Categorie: Actie, Drama
Makers: David Farr
Cast: Esme Creed-Miles, Mireille Enos, Joel Kinnaman
IMDb: 7.5 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.