Komt er een ‘Hangover 4’? – Releasedatum, trailer en meer

Het is alweer ruim tien jaar geleden dat de laatste Hangover-film verscheen. Toch zijn er nog steeds veel fans die hopen op een vierde deel. In dit artikel zetten we alle up-to-date-informatie over Hangover 4 voor je op een rijtje.

Komt er een ‘Hangover 4’?

De iconische Hangover-reeks kent inmiddels drie delen, de eerste verscheen in 2009 en de laatste in 2013. Veel liefhebbers hopen dat het daarmee nog niet klaar is. Helaas moeten we je toch teleurstellen, want er staan nog geen plannen voor een vierde deel op het programma. Tijdens een interview met ExtraTV liet hoofdrolspeler Zack Galifianakis weten dat er niet gepraat wordt over een vervolg op de drie films. “Absoluut niet,” zei hij. “We denken alleen nog terug.” Dat belooft dus helaas weinig goeds.

Toch ziet Bradley Cooper het wel zitten. Hij liet tijdens een interview weten dat hij er zo voor zou tekenen. De regisseur ziet het volgens hem alleen niet zitten. Maar wie weet, misschien met een nieuwe regisseur… We werken deze pagina bij zodra we meer weten.

Wanneer komt ‘Hangover 4’ in de bioscoop?

Áls Hangover nog een film krijgt, dan gaat dat waarschijnlijk nog wel even duren. Eerst moet dit nog aangekondigd worden, dan moeten de opnames én de postproductie nog plaatsvinden. We kunnen je op dit moment helaas dus nog geen releasedatum geven, zeker omdat we nog niet eens zeker weten óf er nog een film komt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week. En we houden je natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van ‘Hangover’

Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten en is Doug vermist.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.