The Handmaid’s Tale is verlengd met een vijfde seizoen

“Blessed be the fruit”, want The Handmaid’s Tale is verlengd met een vijfde seizoen! In 2021 zal het vierde seizoen van de serie worden gepubliceerd, maar al voordat dat is gebeurd kunnen we ons dus klaarmaken voor een vervolg. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Handmaid’s Tale seizoen 5 op Videoland.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Handmaid’s Tale vind je hier

Waar gaat het verhaal van The Handmaid’s Tale over?

De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

Titel: The Handmaid’s Tale
Soort: Serie
Jaar: 2017
IMDb: 8.5 uit 155,510 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Maker: Bruce Miller
Cast: Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Madeline Brewer
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland?

  1. Wanneer komt The Handmaid’s Tale seizoen 5 op Videoland?

    Het is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale zal verschijnen, maar aangezien het vierde seizoen naar verwachting in 2021 komt zal het waarschijnlijk tot 2022 duren voordat we van deel 5 zullen kunnen genieten.

  2. Waar kun je The Handmaid’s Tale seizoen 5 online kijken?

    Momenteel is het nog onzeker waar het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale in Nederland zal verschijnen. Op dit moment is de serie te streamen op Videoland, maar met de uitbreiding van Disney+ richting volwassen content in de categorie Star zou het zomaar kunnen dat de serie naar de laatstgenoemde streamingdienst zal verplaatsen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Handmaid’s Tale vind je hier 🍿

Komt er een The Handmaid’s Tale seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een zesde seizoen van de populaire serie zal volgen. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van The Handmaid’s Tale seizoen 5?

Er is nog geen trailer van het vijfde seizoen beschikbaar, maar wel een bekendmakingsvideo van de verlenging met de cast.