Yes! De eerste beelden van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 5 zijn er

Een paar weken geleden werd er al aangekondigd dat het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale binnenkort op Videoland verschijnt en nu zijn de eerste beelden ook eindelijk gedeeld. Wat gaat er na het zinderende vierde seizoen gebeuren? Bekijk de teaser trailer van het vijfde seizoen hierboven.

‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 5 komt in september naar Videoland

Videoland heeft eerder al laten weten dat The Handmaid’s Tale seizoen 5 in september naar Videoland komt. In Amerika verschijnt de serie op 14 september op streamingdienst Hulu, zoals ook in de trailer te zien is. Bij de eerdere seizoenen was het zo dat de serie in Nederland een week later verscheen. Als dit nu weer het geval is, zouden we er op 21 september naar kunnen kijken.

Er zal waarschijnlijk weer gestart worden met twee afleveringen, waarna er iedere week (op de woensdag) een nieuwe aflevering bij komt. Maar dit alles weten we nog niet zeker. Zodra er meer informatie is, hoor je het natuurlijk direct van ons.

Verhaal en informatie van The Handmaid’s Tale’

De bekroonde bestseller van Margaret Atwood vormt de basis van deze beklemmende dramaserie. In het dystopische Gilead, ooit onderdeel van de Verenigde Staten, heerst een fundamentalistisch regime. De geboortecijfers zijn dramatisch gekelderd en de weinige vrouwen die nog vruchtbaar zijn, worden tot staatseigendom gemaakt. June is een van deze dienstmaagden. Haar eigen dochter is van haar afgenomen en ze wordt nu geacht een kind te baren voor commandant Fred. June weigert zich in deze rol te schikken en doet er alles aan om haar dochter terug te vinden en haar toekomstige kind te beschermen tegen Gilead.

TitelThe Handmaid’s Tale
Jaar2017-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
IMDb8,4 uit 219.000 stemmen
CategorieDrama, Mysterie
CastKari Skogland, Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Max Minghella
KijkenHier op Videoland

Synopsis: Videoland
Afbeelding: Hulu / Disney

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.