Is er handbal op tv vandaag? – Alle wedstrijden (en waar je ze kunt kijken)

De handbalcompetitie bestaat uit ontzettend veel wedstrijden. Hierdoor vraag je je vast af naar welke matches uit het handbal je vandaag op tv kunt kijken. In dit artikel zetten we alle wedstrijden voor je op een rij. Uiteraard laten we bij ieder duel weten waar je deze direct op tv en online kijken kunt.

Tv-zenders die wedstrijden uit het handbal uitzenden

Voorheen had Ziggo Sport de uitzendrechten van het handbal in Nederland in handen. Viaplay heeft echter deze rechten verworven, waardoor je hier terecht kunt voor de Duitse handbalcompetitie. Tevens zenden zij alle EK’s en WK’s uit, waaronder het WK Handbal voor vrouwen dit jaar. Een normaal abonnement op Viaplay kost €15,99 per maand. Eerder dit jaar liet de streamingdienst weten te stoppen met het jaarabonnement, waardoor er alleen nog maar maandelijkse lidmaatschappen worden aangeboden.

Ook worden hoogtepunten van grote handbalwedstrijden en kampioenschappen doorgaans uitgezonden bij de NOS via Studio Sport vertoond, waardoor onder andere op tv op de NPO en hierdoor online via NLZIET naar wedstrijden gekeken kan worden. Zoals bij vrijwel iedere Europese competitie en elk wereldkampioenschap, zal deze zender naar alle waarschijnlijkheid ook dit jaar rechtstreeks verslag doen van het WK Handbal voor vrouwen. Waaronder de matches van TeamNL. 👉 Ga direct naar NOS Studio Sport bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Alle wedstrijden uit het handbal deze week

Dit weekend staan er weer wedstrijden uit de Duitse Bundesliga op de agenda.

Donderdag 29 februari 2024

🤾‍♂️ Rhein-Neckar Löwen – HSV Hamburg20:25 uurBundesliga➡️ Kijk direct op Viaplay.

Zaterdag 2 maart 2024

🤾‍♂️ Gummersbach – Magdeburg20:25 uurBundesliga➡️ Kijk direct op Viaplay.

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.