Hammarby – FC Twente: live kijken op tv en online | 3 augustus 2023 | 2e voorronde van de Conference League

Na een nipte thuisoverwinning mag het eerste Nederlandse team dat Europees voetbal speelt dit jaar zijn kans proberen te grijpen om de tweede voorronde van de Conference League te overleven. Benieuwd wanneer en waar je Hammarby – FC Twente kunt kijken? De partij wordt gespeeld op donderdag 3 augustus 2023 om 20:00 uur in het stadion van de thuisploeg uit Scandinavië: de Tele2 Arena, tevens bekend als de Stockholmsarenan. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Hammarby – FC Twente kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 3 augustus 2023 om 20:00 uur

De tweede voorronde van de continentale bekerstrijd die de Europa Conference League heet, wordt vanavond vervolgd in de return. Dit seizoen worden de uitzendingen van de voorrondes van Nederlandse ploegen door Veronica verzorgd. Tevens de match tussen het team uit Stockholm (Zweden) en de tegenstanders uit Overijssel (Nederland) op donderdag om 20:00 uur wordt uitgezonden via deze zender, mede te ontvangen via NLZIET. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Hammarby 🆚 FC Twente in het kort:
🏆 Europa Conference League
🏟️ Tweede voorronde (wedstrijd 2 v/d 2)
🗓️ Donderdag 3 augustus 2023
⏰ 20:00 uur Nederlandse tijd
📍 Tele2 Arena in Stockholm, Zweden
📺 Veronica → Kijk direct Hammarby IF vs. FC Twente (nu 14 dagen gratis)

Hierboven vond je al even in het kort waar de wedstrijd van vanavond te zien is en wanneer de aftrap op welke plek zal zijn. De onderstaande tabel geeft als aanvulling hierop een verdiepende blik op de uitzendrechten per streamingdienst en tv-kanaal in Nederland. Je kunt de wedstrijd via de app kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Hammarby – FC Twente via Veronica bij NLZIET. Hier wordt deze wedstrijd uit de Europese Conference League vanwege de tv-uitzending op Veronica ook online vertoond. Je kunt nu de eerste 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Conference League er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van deze Europese bekercompetitie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen, aangezien ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.
'Dan komt de BAL bij SEM STEIJN' | FC Twente - Hammarby IF (27-07-2023) | Highlights

Opstellingen van Hammarby Idrottsförening (Zweden) en FC Twente (Nederland) tijdens deze tweede voorronde van de Conference League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze tweede voorronde in de Conference League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Hammarby IF vs. FC Twente staat donderdag om 20:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten rond 7 uur ‘s avonds te horen wie de basisspelers zijn.

⚪️ Opstelling Hammarby IF: nog niet bekend

🔵 Opstelling FC Twente: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Hammarby vs. Twente

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Hammarby Twente Conference League voorronde 2 donderdag 3 augustus 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Verder kun is het ook mogelijk om de hele wedstrijd opnieuw te kijken. Wie zijn favoriete club niet live aan heeft kunnen moedigen, kan gelukkig via de bovenstaande streamingdienst NLZIET nog tot 7 dagen de match volledig terugkijken als uitzending gemist.

Wedstrijden van de Conference League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendingen van de Conference League volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft met onder andere voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Europa League en Conference League. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.