De musical Hamilton staat nu op Disney+

Kun jij de beentjes niet stil houden en heb je een gouden keeltje? Maak je dan maar klaar voor de komst van de musical Hamilton op Disney+! Sinds 3 juli 2020 is de volledige Broadway musical te zien op de streamingdienst in Nederland.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Hamilton (2020) op Disney Plus Nederland

Hou je van een tint geschiedenis met een flinke scheut muzikale en theatrale kunst? Dan is de musical Hamilton echt wat voor jou! Je streamt hem nu op Disney+ in Nederland. Hier vind je het verhaal en de trailer van de musical.

Verhaal

“Hamilton” is het verhaal van Amerika toen, verteld door Amerika nu. Met een score die hiphop, jazz, R&B en Broadway combineert, heeft “Hamilton” het verhaal van de Amerikaanse stichter Alexander Hamilton overgenomen en een revolutionair moment in het theater gecreëerd – een musical die een diepgaande invloed heeft gehad op cultuur, politiek en onderwijs. De film werd gefilmd in het Richard Rodgers Theater op Broadway in juni 2016 en brengt het publiek op een unieke, intieme manier in de wereld van de Broadway-show.

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de musical Hamilton!


Details van de film

Titel: Hamilton
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 2 uur en 40 minuten
Categorie: Biografie, Drama, Geschiedenis
IMDb: 8.3 uit 36 stemmen
Regisseur: Thomas Kail
Schrijvers: Lin-Manuel Miranda, Ron Chernow
Cast: Lin-Manuel Miranda, Phillipa Soo, Leslie Odom Jr.
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu op Disney+

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ in Nederland vind je bij de pagina Disney+ aanbod.