Waar kan ik de film Hamilton (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Hamilton uit 2020. De film behaalde tot dusver een 8.8 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Hamilton uit 2020 online kijken?

Disney+: Bij Disney+ is deze titel momenteel te zien. Ga direct naar de film op Disney+.

Verhaal van Hamilton (2020)

Het echte leven van een van Amerika’s belangrijkste oprichters en eerste secretaris van de Schatkist, Alexander Hamilton. Live vastgelegd op Broadway van het Richard Rodgers Theater met de originele Broadway cast.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Biografie, Drama, Geschiedenis
Regisseur: Thomas Kail
Schrijvers: Lin-Manuel Miranda, Ron Chernow
Cast: Lin-Manuel Miranda, Phillipa Soo, Leslie Odom Jr.
IMDb: 8.8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.