Halve Marathon Egmond: live kijken op tv en online | Zondag 14 januari 2024

Het is weer tijd om de hardloopschoenen uit de kast te trekken, want het eerste evenement van het jaar staat alweer op de planning. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze alle beelden van de Halve Marathon van Egmond 2024 op tv en online kijken kunnen op zondag 14 januari 2024. In dit artikel geven wij aan of het hardloopevenement op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de Halve Marathon van Egmond eventueel ook vertoont.

Waar kun je de Halve Marathon van Egmond online kijken op zondag 14 januari 2024?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote hardloopwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de Halve Marathon van Egmond per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar de Halve Marathon van Egmond bij NLZIET. De regionale zender NH Nieuws zal beelden van de Halve Marathon van Egmond uitzenden. Doordat het hardloopevenement via dit kanaal te kijken is, volg je deze ook online via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met hardloopwedstrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij de Halve Marathon van Egmond niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als hardlopen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar de Halve Marathon van Egmond is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de Halve Marathon van Egmond jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar de Halve Marathon van Egmond te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn hardloopwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het hardlopen worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die de Halve Marathon van Egmond 2024 uitzenden

Beelden van de Halve Marathon van Egmond worden live op tv uitgezonden via NH Nieuws. Omdat het hardloopevenement via deze regionale zender wordt vertoond, kun je deze ook via NLZIET gemakkelijk kijken. 👉 Ga direct naar de Halve Marathon van Egmond bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de Halve Marathon van Egmond 2024

CompetitieHalve marathon
SportHardlopen
DatumZondag 14 januari 2024
LocatieEgmond, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.