Waar kun je de film ‘Halloween Ends’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Halloween Ends (2022) online kijken kunnen. Na 45 jaar komt er met dit laatste deel een einde aan de horrorfranchise over Michael Myers. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Halloween Ends’ (2022) online kijken?

Deze splinternieuwe Halloween-film wordt gemaakt door Universal Studios, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Comcast Corporation. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime die vanaf oktober 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn. In de tussentijd vind je de opties om de film te kijken in de onderstaande tabel.

📽 BioscoopVanaf 13 oktober 2022 draait deze film in de Nederlandse bioscopen.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek nu Halloween Ends bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms vaak als eerste aan haar aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Bovendien kun je veel eerdere delen, waaronder de twee films uit 2018 en 2021 hier ook kijken.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Halloween Ends binnenkort naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Halloween Ends niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Halloween Ends nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Halloween Ends’ (2022)

Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills, die vorig jaar uitkwam, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en van Michael Myers is niks meer vernomen. Laurie is bezig met het schrijven van haar memoires. Tientallen jaren lang heeft Michael een schrikbeeld voor haar gevormd en haar leven beïnvloed, maar Laurie heeft eindelijk besloten om haar woede en angst los te laten en van het leven te genieten. Maar als een jonge man, Corey Cunningham (Rohan Campbell; The Hardy Boys, Virgin River), verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg. Laurie zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.

Halloween Ends - The Final Trailer

Streaming informatie over de film

TitelHalloween Ends
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
IMDb5,4 uit 3.500 stemmen
RegisseurDavid Gordon Green
CastJamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton, Rohan Campbell, Kyle Richards

Synopsis: Universal Studios

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.