Hachi: A Dog’s Tale (2009) staat nu op Netflix

In Nederland heeft Netflix de afgelopen week weer een flinke slag geslagen! Er worden überhaupt heel veel nieuwe films en series op Netflix in juli toegevoegd, maar deze week verscheen ook nog eens een oude parel online. Hondenliefhebbers, opgelet! Hachi: A Dog’s Tale (2009) is nu te zien op Netflix Nederland.

Hachi: A Dog’s Tale (2009) op Netflix Nederland

Op de lijst met best beoordeelde films door IMDb wist Hachi: A Dog’s Tale een waanzinnige plek 211 aller tijden te bemachtigen! Ben jij een echte hondenliefhebber? Dan moet deze klassieker absoluut afgestreept zijn op je lijstje. Gelukkig is de film nu te zien op Netflix in Nederland!

Verhaal

Een schooljongen doet verslag van zijn held: Hachiko, de hond van zijn grootvader. In een flashback wordt een puppy in een Japans klooster in een krat gestopt en naar de VS gestuurd. De krat scheurt, en wanneer de pup zich uit de krat op het station van een kleine stad op Rhode Island duwt, neemt Parker Wilson, een muziekprofessor in de nabijgelegen Providence, de hond mee naar huis voor de nacht. Zijn vrouw is er niet blij mee, maar nadat ze de eigenaar niet heeft gevonden, laat ze de hond blijven. Een Japanse vriend leest de tag van de hond – “Hachiko” of “Acht,” een geluksnummer. Parker kan de hond niet leren om te halen, maar de vriend legt uit dat de hond een ander soort loyaliteit zal smeden. Tragedie test die loyaliteit.

Trailer

Bekijk nu de trailer van de film Hachi: A Dog’s Tale uit 2009.


Details van de film

Titel: Hachi: A Dog’s Tale
Soort: Film
Jaar: 2009
Duur: 1 uur en 33 minuten
Categorie: Drama, Familie
IMDb: 8.1 uit 243,321 stemmen
Regisseur: Lasse Hallström
Schrijvers: Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindô
Cast: Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.