Er komt een nieuwe komedieserie met Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torenstra aan

Fan van Nederlandse series? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er is een nieuwe komedie van eigen bodem in de maak. Netflix kondigt vandaag aan dat ze bezig zijn met Haantjes, een serie over vier beste vrienden. Met een sterrencast met onder meer Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torenstra belooft dat heel wat te worden.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Dit kun je verwachten van ‘Haantjes’

We volgen beste vrienden Mike, Daan, Ivo en Greg, die het maar lastig vinden om als man in de huidige wereld te leven. Ze hebben allemaal op hun eigen manier een probleem met hun mannelijkheid en hun rol in de maatschappij. En dat heeft zelfs een grote weerslag op hun relaties en carrières. De hoofdrollen zijn voor Jeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra, André Dongelmans en Benja Bruijning. De regie is op zijn beurt voor Anne van der Heide en Anne van Keimpema, die ook verantwoordelijk waren voor films en series als Dirty Lines, Happy Single en Moedermaffia.

Wanneer verschijnt de serie op Netflix?

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer de nieuwe Nederlandse serie op Netflix verschijnt. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben. De streaminggigant kondigt namelijk aan dat de serie pas in 2025 in het aanbod verschijnt. Een exacte releasedatum kunnen we je nog niet geven, maar uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media-kanalen.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Haantjes’

In Haantjes volgen we Mike, Daan, Ivo en Greg, een hechte vriendengroep die zich verloren voelt in de moderne wereld. Ze bevinden zich elk op hun eigen manier midden in een crisis van mannelijkheid en proberen op humoristische wijze datgene wat nog over is van hun relaties en carrières te behouden.

TitelHaantjes
Jaar2025
SoortSerie
DuurNNB
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseursAnna van der Heide, Anna van Keimpema
CastJeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra, André Dongelmans, Benja Bruijning

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.