Waar kun je de documentaire ‘Haaland: The Big Decision’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire Haaland: The Big Decision (2022) online kijken kunnen. Deze Original productie is gemaakt door een team dat in het voorjaar van 2022 meeliep met Erling Haaland, de sterspeler van Manchester City die voor zo’n zestig miljoen euro overgekocht is van Borussia Dortmund. In dit artikel geven wij aan of deze docu op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘Haaland: The Big Decision’ (2022) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdienst in Nederland die deze documentaire over Manchester City’s sterspeler Erling Haaland vertoont: Viaplay. Niet geheel toevallig, want deze Original productie is door het video on demand-platform, die tevens de uitzendrechten van Formule 1, Premier League– en Bundesliga-voetbal in handen heeft, zelf gemaakt. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Haaland: The Big Decision bij Viaplay. Hier is de gloednieuwe documentaire momenteel te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
🔀 Amazon Prime VideoMet een abonnement kun je deze documentaire hier op het moment van schrijven niet zien. Wel is de gloednieuwe Ajax-docu er te streamen. 👉 Bekijk direct AJAX: Parels van Amsterdam bij Amazon Prime Video.
🔀 Disney+Ook deze streamingdienst vertoont de film over Erling Haaland niet, maar je kunt er als Rotterdammer wél terecht voor een populaire Feyenoord-docu. 👉 Bekijk direct Dat Ene Woord: Feyenoord bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze docu is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Haaland: The Big Decision niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Haaland: The Big Decision’ (2022)

Erling Braut Haaland is een van de meest besproken voetballers van dit moment. Neem een kijkje in de geschiedenis van de wereldster, en hoe zijn carrière eruitzag voordat hij voor Manchester City koos.

Streaming informatie over de film

TitelHaaland: The Big Decision
Jaar2022
SoortFilm
Duur48 minuten
TaalNoors
CategorieDocumentaire, Sport
IMDb6,1 uit 72 stemmen
RegisseurTommy Barstein
CastErling Braut Haaland

Synopsis: Viaplay