Gloednieuwe documentaire over topvoetballer Erling Haaland nu te zien

Heb jij genoten van de populaire documentaire Haaland: The Big Decision? Dan moet dit vervolg ook zéker op je kijklijst. Topvoetballer Erling Haaland en voetballegende Jan Mølby gaan in een exclusief interview in gesprek over het leven als topscorer en spits van een de grootste clubs uit de Premier League. Viaplay heeft deze documentaire, Haaland: Conquers England, vandaag aan haar aanbod toegevoegd.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Dit komt er voorbij in ‘Haaland: Conquers England’

De Premier League is op Boxing Day, maandag 26 december, terug en dan zien we dus ook topvoetballer en Manchester City-spits Erling Haaland weer in actie. Maar daarvóór kun je hem op Viaplay beter leren kennen. In aanloop naar de tweede seizoenshelft is de Noor in gesprek gegaan met voetballegende Jan Mølby, die in het shirt van onder meer Ajax en Liverpool gespeeld heeft.

Ze bespreken de opmerkelijke eerste maanden van de Noor bij Manchester City, hebben het over zijn dromen en gaan dieper in op zijn band met manager Pep Guardiola en zijn teamgenoten. En hoe is het eigenlijk geweest om in een klein Noors stadje op te groeien en uiteindelijk aan de top te belanden? In onderstaand Twitter-bericht zie je alvast de eerste beelden van dit interessante gesprek. De complete docu is sinds woensdag 21 december exclusief te zien op Viaplay.

Er zit nog meer in het vat: samenwerking Haaland en Viaplay

In augustus hebben Erling Haaland en Viaplay een langdurig partnerschap aangekondigd. Dit betekent dat zij in de toekomst, naast de twee inmiddels beschikbare documentaires, nog veel meer exclusieve content gaan creëren. Over de samenwerking zegt Viaplay het volgende:

“Niemand in het voetbal—zeker niet de verdedigers van de Premier League—zal Erling Haalands start van zijn carrière in Engeland vergeten. Wij zijn bij Viaplay dan ook trots op onze unieke samenwerking met Haaland. Deze documentaire is een geweldige manier om op te warmen voor de herstart van de Premier League op 26 december en sluit nauw aan bij Viaplays missie om hoogwaardige sportjournalistiek te bieden aan onze kijkers.”
– Peter Nørrelund, Viaplay Group Chief Sports Officer

Meer informatie over deze streamingdienst

Naast deze voetbaldocu verschijnen er iedere week nog veel meer nieuwe films en series op Viaplay. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.


Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.