Guy Ritchie’s nieuwste actiethriller is een echte aanrader: “Verrassend goede film”

De legendarische regisseur Guy Ritchie was afgelopen week terug met een splinternieuwe actiefilm. Op vrijdag is op Amazon Prime Video The Covenant verschenen. De eerste reacties van kijkers druppelen langzaam binnen en daaruit blijkt dat dit weer een echte aanrader is.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

‘The Covenant’ domineert Prime Video

Guy Ritchie kennen we natuurlijk van The Gentlemen, Snatch en zijn meer recente Operation Fortune. In zijn nieuwste actiefilm The Covenant volgen we het verhaal van de Amerikaanse leger-sergeant John Kinley. Als zijn militaire eenheid wordt aangevallen door Taliban-strijders, raakt hij ernstig gewond. De lokale Afghaanse tolk Ahmed besluit zijn leven te riskeren om John naar veilig gebied te brengen.

De film met Jake Gyllenhaal (Prisoners) en Dar Salim (Game of Thrones) in de hoofdrollen verscheen op vrijdag 28 juli op Amazon Prime Video en wordt massaal gestreamd. Kijkers zijn er erg over te spreken.

Kijkers zijn zeer positief over de film

In Amerika is de film al een tijdje uit en daar waren de reacties al erg positief. Zo zorgen 94.000 IMDb-stemmers voor een gemiddelde van een 7,5 en vindt op Rotten Tomatoes maar liefst 98% van de kijkers dit een aanrader. Ook op social media regent het positieve reacties. Hieronder zetten we er een aantal op een rij.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de filmpagina van Guy Ritchie’s The Covenant op Amazon Prime Video.

The Covenant - Official Trailer | Prime Video
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.