Guy Ritchie’s nieuwste actiefilm heet ‘The Covenant’ en is nu te zien

Iedere actiefilmliefhebber zal uitkijken naar de nieuwste Guy Ritchie-film. Na toppers als Snatch en The Gentlemen zijn de verwachtingen altijd hooggespannen. Maak daarom vanavond je agenda leeg, want de nieuwste titel van de topregisseur is verschenen: Guy Ritchie’s The Covenant. Je bekijkt hem nu op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Levensgevaarlijke reis in ‘Guy Ritchie’s The Covenant’

The Covenant volgt het verhaal van de Amerikaanse leger-sergeant John Kinley. Zijn militaire eenheid wordt aangevallen door Taliban-strijders, waardoor hij ernstig gewond raakt. De lokale Afghaanse tolk Ahmed besluit zijn leven te riskeren om de gewonde John naar veilig gebied te brengen.

De film is in Amerika al uit en wordt door kijkers goed beoordeeld. Zo zorgen 88.000 IMDb-stemmers voor een hoog gemiddelde van een 7,5 en vindt maar liefst 98% van de Rotten Tomatoes-stemmers dit een absolute aanrader. De film wordt gedragen door hoofdrolspelers Jake Gyllenhaal (Prisoners) en Dar Salim (Game of Thrones). Kijkers prijzen hun acteerwerk, maar zijn ook erg te spreken over het verhaal, de spanning en—en dat is niet gek voor een film van Guy Ritchie—de zinderende actiescènes.

Drie redenen om de film te kijken:
1️⃣ De nieuwste film van de geprezen regisseur Guy Ritchie
2️⃣ Enthousiaste reacties van kijkers en critici, die de film onder meer intens, meeslepend en spannend noemen
3️⃣ Topacteur Jake Gyllenhaal in de hoofdrol

‘The Covenant’ is nú te zien

The Covenant heeft in Nederland de bioscoop overgeslagen. Gelukkig kun je hem nu eindelijk streamen. Amazon Prime Video heeft de film vandaag, op vrijdag 28 juli, aan het aanbod toegevoegd. Ben je nieuwsgierig geworden? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

The Covenant - Official Trailer | Prime Video

Meer informatie over de film

Wanneer zijn militaire eenheid wordt aangevallen door Taliban-strijders, raakt de Amerikaanse leger-sergeant John Kinley (Jake Gyllenhaal) ernstig gewond. Met de Taliban op hun spoor, riskeert de lokale Afghaanse tolk Ahmed (Dar Salim) zijn eigen leven om de gewonde John over kilometers zwaar terrein naar veiligheid te brengen. Maar de reis van de twee mannen is pas net begonnen.

TitelThe Covenant
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurGuy Ritchie
CastJake Gyllenhaal, Alexander Ludwig, Antony Starr, Emily Beecham, Dar Salim, Jason Wong, Bobby Schofield, Swen Temmel, Fahim Fazli, Sean Sagar

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.