Marvel-fans, opgelet! ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ is gearriveerd in je thuisbioscoop

Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscoop gemist of wil je hem nóg een keer zien? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vandaag heeft de film eindelijk zijn weg gevonden naar je eigen thuisbioscoop. Je kunt hem nú bekijken op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ komt in juli naar Pathé Thuis

Op vrijdag 7 juli kwam het Marvel-vervolg Guardians of the Galaxy Vol. 3 naar Pathé Thuis. Hier kun je hem allereerst kopen voor €15,99. Je kunt er ook voor kiezen om een tijdje te wachten en de film vanaf 31 augustus voor een lagere prijs te huren. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Pathé Thuis is een TVOD-streamingdienst. Dit betekent dat je geen abonnement nodig hebt om hier naar films te kijken. Of Guardians of the Galaxy Vol. 3 binnenkort ook naar Disney+ komt en dus zonder aanvullende kosten te streamen is, is op dit moment nog niet bekend.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Dit is het verhaal van ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’

In het derde deel van de filmreeks zijn onze geliefde buitenbeentjes uiteraard terug. Peter Quill is nog niet over het verlies van Gamora heen, maar toch moet hij zich weer opmaken voor een nieuwe missie. Als hij die, samen met zijn team, niet succesvol voltooit, kan dat het einde betekenen voor de Guardians.

Kijkers zijn razend enthousiast over Guardians of the Galaxy Vol 3. en belonen de film met een dikke 8,2 op IMDb. Dit betekent dat ze hem beter vinden dan Guardians of the Galaxy (8,0 op IMDb) en Guardians of the Galaxy Vol. 2 (7,6 op IMDb). Op Rotten Tomatoes heeft 94% van de kijkers dan ook aangegeven het derde deel een echte aanrader te vinden.

→ Zin in een marathon? Bekijk op Pathé Thuis hier Guardians of the Galaxy en hier Guardians of the Galaxy Vol. 2 🍿

Meer informatie over de film

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

TitelGuardians of the Galaxy Vol. 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Karen Gillan, Pom Klementieff, Will Poulter, Maria Bakalova

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.