‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’ is nu te zien

De feestdagen staan voor de deur en ook van de Marvel Studios krijgen we vandaag een kerstcadeautje: The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Na Werewolf by Night, de korte film die we voor Halloween voorgeschoteld kregen, is dit de tweede special die naar Disney+ komt. Deze keer wordt het Marvel Cinematic Universe uitgebreid met een echt kerstverhaal.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Kerst met de Guardians of the Galaxy

In mei zal Guardians of the Galaxy Vol. 3 natuurlijk op het witte doek verschijnen, maar in aanloop daarnaartoe worden we nu ook al verblijd met een heuse kerstspecial. De Guardians vertrekken in deze korte film naar de aarde om een cadeau te vinden voor Star-Lord, die niet lekker in zijn vel zit na de verdwijning van Gamora aan het einde van Avengers: Endgame. Ze willen de enige echte Kevin Bacon aan hem geven.

Star-Lard (Chris Pratt), Groot (stem van Vin Diesel), Nebula (Karen Gillan), Rocket Raccoon (stem van Bradley Cooper), Mantis (Pom Klementieff), Drax (Dave Bautista) en Kraglin (Sean Gunn)—alle geliefde personages zijn er weer bij voor deze speciale korte film. Ook Kevin Bacon zal dus zijn opwachting maken.

Uiteraard staat James Gunn weer aan het roer. De special speelt zich af tussen Thor: Love and Thunder en de derde Guardians of the Galaxy-film en is volgens Gunn niet alleen een leuk feelgood-verhaal voor tussendoor, maar bevat het ook cruciale informatie voor de (waarschijnlijk) laatste film over de Guardians. Een must-see dus! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’ is vanaf 25 november te zien op Disney+

Vanaf vrijdag 25 november is The Guardians of the Galaxy Holiday Special te zien op Disney+. Een fijn opwarmertje voor de film die in mei verschijnt. Als voorbereiding kun je op Disney+ de andere films kijken waarin de Guardians of the Galaxy verschijnen, waaronder Thor: Love and Thunder.

Bekijk alles van de Guardians of the Galaxy nu op Disney+ 🦸

Meer informatie over de special

Om Quill een overgetelijke kerst te bezorgen reizen de Wachters naar de aarde, op zoek naar het perfecte kerstcadeau.

TitelThe Guardians of the Galaxy Holiday Special
Jaar2022
SoortKorte film
Duur44 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Vin Diesel, Karen Gillan, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Dave Bautista, Sean Gunn

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.