Komt er een ‘Guardians of the Galaxy 4’? – Releasedatum, trailer en meer

In 2014 verschenen de Guardians voor het eerst op het witte doek. Na Guardians of the Galaxy Vol. 2 was het in 2023 tijd voor alweer een derde bioscoopfilm over de buitenbeentjes. Zoals altijd is deze film erg populair en daarom vragen heel veel mensen zich af of er nóg een nieuw deel komt. Oftewel: komt er een Guardians of the Galaxy 4? In dit artikel delen we al het nieuws dat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Guardians of the Galaxy 4’?

De Guardians of the Galaxy-films worden geregisseerd door James Gunn en hij heeft vanaf het begin af aan duidelijk gemaakt dat dit een trilogie moest worden. Toch bestond er door de grote populariteit van de filmreeks twijfel of er niet tóch nog een nieuw deel gemaakt zou worden. Echter lijkt de regisseur helaas bij zijn standpunt te blijven. Zo heeft hij nog in dit jaar al een aantal keer aangegeven dat er naast de trilogie en de in 2022 verschenen The Guardians of the Galaxy Holiday Special geen plannen zijn voor een nieuwe film.

Er is dan nog wel een andere mogelijkheid en dat is dat iemand het stokje van James Gunn overneemt. Tot nu toe zijn hier nog geen officiële plannen over naar buiten gebracht.

Wanneer komt een ‘Guardians of the Galaxy Vol. 4’?

Het is dus nog niet bekend óf er een vierde film komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ over?

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

TitelGuardians of the Galaxy Vol. 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Karen Gillan, Pom Klementieff, Will Poulter, Maria Bakalova

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.