‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ verschijnt op déze datum op Disney+

Kijk jij uit naar de komst van Guardians of the Galaxy Vol. 3 naar Disney+? Pak je agenda er dan maar bij, want eindelijk heeft de streamingdienst van The Walt Disney Company de online releasedatum met ons gedeeld. En het goede nieuws is dat je er helemaal niet zo lang meer op hoeft te wachten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ komt in augustus naar Disney+

We houden je niet langer in spanning: de datum die je in je agenda kunt noteren is woensdag 2 augustus. We hoeven dus slechts twee weekjes geduld te hebben en dan arriveert Guardians of the Galaxy Vol. 3 eindelijk in je thuisbioscoop. Eerder kon je de film wel al op Pathé Thuis zien, waar je hem kon kopen.

Op deze derde film over de Guardians heeft Disney’s streamingdienst ons behoorlijk lang laten wachten. Normaal gesproken voegen zij hun bioscoopfilms na ongeveer 49 dagen toe aan het aanbod. Bij Guardians 3 besloten ze hier nog een flink aantal dagen aan vast te plakken. Als ze zich namelijk aan de 7 weken gehouden hadden, was het al mogelijk geweest om de film rond 21 juni te kijken. Nu hebben we er 91 dagen en dus 13 weken op moeten wachten.

→ Kun je niet meer wachten? Bekijk ook hier Guardians of the Galaxy en hier Guardians of the Galaxy Vol. 2 🍿

📺 Benieuwd wat er nog meer allemaal op de planning staat? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

Afsluiting van de trilogie in ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’

Onze geliefde buitenbeentjes zijn terug! Als jij in Guardians of the Galaxy uit 2014 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017 ook zo genoten hebt van de avonturen van Peter Quill, Rocket, Groot, Nebula en de anderen, dan mag je dit derde deel natuurlijk ook niet missen. James Gunn, de regisseur die ook aan het roer stond bij de andere twee films, sluit hiermee de populaire trilogie af en doet dit met verve. Kijkers zijn namelijk razend enthousiast over de film en beoordelen hem op IMDb met een 8,1 zelfs hoger dan de andere delen.

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 is Peter Quill nog niet over het verlies van Gamora heen, maar toch moet hij zich weer opmaken voor een nieuwe missie. Als hij die, samen met zijn team, niet succesvol voltooit, kan dat het einde betekenen voor de Guardians.

Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Vol. 3 | New Trailer

Meer informatie over de film

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

TitelGuardians of the Galaxy Vol. 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Karen Gillan, Pom Klementieff, Will Poulter, Maria Bakalova

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.