‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ is nu te zien en kijkers zijn enthousiast: “Pure perfectie”

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is een aanrader, als we de reacties van kijkers mogen geloven. Zo laten velen van hen weten dat het een echte tranentrekker is, dat het ook met de spanning wel goed zit en dat dit een van de betere Marvel-films van de laatste tijd is. Benieuwd? Disney+ heeft de film vanmorgen eindelijk aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ vol lof ontvangen

In mei verscheen met Guardians of the Galaxy Vol. 3 de afsluiter van de welbekende trilogie in de bioscoop. Onze geliefde buitenbeentjes, die we in Guardians of the Galaxy uit 2014 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017 natuurlijk al beter hebben leren kennen, waren klaar voor een laatste avontuur.

Kijkers waren verschrikkelijk enthousiast over dit derde deel. Zo beoordelen ze hem met een 8,1 op IMDb en laten ze hiermee weten dat ze de film zelfs beter vinden dan de vorige twee delen (beoordeeld met respectievelijk een 8,0 en een 7,6). Ook op social media regent het positieve reacties.

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ kwam vandaag naar Disney+

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 is Peter Quill nog niet over het verlies van Gamora heen, maar toch moet hij zich weer opmaken voor een nieuwe missie. Als hij die, samen met zijn team, niet succesvol voltooit, kan dat het einde betekenen voor de Guardians.

Heb je de film nog niet gezien of zou je hem eigenlijk wel weer willen herkijken, dan kan dat vanaf vandaag op Disney+. De streamingdienst heeft de film op woensdag 2 augustus aan het aanbod toegevoegd. Eerder kon je de film ook al op Pathé Thuis zien, waar je hem kon kopen.

→ Kun je niet meer wachten? Bekijk ook hier Guardians of the Galaxy en hier Guardians of the Galaxy Vol. 2 🍿

Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Vol. 3 | New Trailer

Meer informatie over de film

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

TitelGuardians of the Galaxy Vol. 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Karen Gillan, Pom Klementieff, Will Poulter, Maria Bakalova

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.