Op deze datum is de laatste aflevering van ‘GTST’ seizoen 34 op tv

Het 34ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is nog in volle gang. De populaire soapserie volgt het leven van de inwoners van Meerdijk. Nu de zomer nadert, zit ook de zomerstop van GTST eraan te komen. Het seizoen eindigt altijd met een gigantische cliffhanger. Maar wanneer verschijnt de laatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden van seizoen 34 op tv?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ iedere werkdag op tv

Het 34e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden ging op maandag 28 augustus 2023 van start. Sinds die datum kunnen we iedere werkdag genieten van een nieuwe aflevering. Helaas moeten we het in de zomer wel zonder de populaire soapserie doen. Ook dit jaar wordt er een zomerstop ingelast.

Het vorige seizoen werd met een spectaculaire zomercliffhanger afgesloten. Hoewel alles in eerste opzicht soepel verliep, eindigde de huwelijksdag van Laura en Henk in een ware nachtmerrie. Aan het einde van de avond belandden de inwoners van Meerdijk namelijk in een kettingbotsing. De grote vraag afgelopen zomer was dan ook welke castleden dit seizoen zouden terugkeren. Ook nu ga je de zomer weer in met een hoop vragen.

Wanneer is de zomercliffhanger in 2024 te zien?

Inmiddels is er al een hele hoop gebeurd in Meerdijk. Helaas voor alle kijkers nadert de zomercliffhanger van dit seizoen. Met 34 seizoenen op de teller zou je kunnen stellen dat de datum van de laatste aflevering redelijk goed te raden is. De afgelopen jaren werd deze namelijk altijd rond dezelfde periode uitgezonden. Zo startte de zomerstop in 2021 en 2022 begin juli.

De spectaculaire cliffhanger van vorig seizoen kwam ruim een maand eerder dan verwacht, namelijk op donderdag 1 juni 2023. Helaas komt de zomerstop dit jaar nog eerder. Op donderdag 30 mei 2024 om precies te zijn. Op Videoland is de laatste aflevering een week eerder (op donderdag 23 mei 2024) te zien.

Op welke datum start het nieuwe seizoen van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’?

Kijkers moeten het deze zomer dus doen zonder nieuwe afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar wanneer keert de populaire soapserie na de zomer weer terug op tv? Dat heeft RTL onlangs bekendgemaakt. Seizoen 35 gaat op maandag 26 augustus van start op RTL 4, waarna je op weekdagen om 20:00 uur als vanouds klaar kunt zitten. Videoland-kijkers zijn een kleine week eerder aan de beurt: op donderdag 22 augustus.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

TitelGoede Tijden, Slechte Tijden
SoortSerie
Jaar1990-
Duur34 seizoenen
CategorieDrama
Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.