Waar kun je de podcast ‘De Grote Vooroordelen Show’ met Geraldine Kemper en Gwen van Poorten luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘De Grote Vooroordelen Show’ luisteren kunnen. Hierin nemen Gwen van Poorten en Geraldine Kemper je wekelijks mee naar vooroordelen die in de maatschappij zijn vastgeroest, inclusief eigen ervaring en onderzoek. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘De Grote Vooroordelen Show’ luisteren?

Dikke kans dat je ze kent van hun razend populaire tv-programma’s als Spuiten en Slikken en 3 op Reis, maar deze dames hebben sinds oktober 2022 ook een eigen podcast. Meerdere populaire podcasts zijn recentelijk verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete apps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij de podcast ‘De Grote Vooroordelen Show’ is dat echter niet het geval. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar De Grote Vooroordelen Show bij Podimo. Hier kun je naar alle afleveringen luisteren, maar daarnaast ook naar de oude uitzendingen. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts is deze show ook terug te vinden.
Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar alle afleveringen van de podcast.
Google PodcastsGoogle Podcasts heeft deze productie ook aan haar aanbod toegevoegd.

Verhaal en beelden van ‘De Grote Vooroordelen Show’

Gwen van Poorten en Geraldine Kemper nemen elke week een in de maatschappij vastgeroest vooroordeel onder de loep. Ze praten over hun eigen ervaringen en onderzoeken hoe ze zelf kijken naar het vooroordeel. Aan de hand van keiharde feiten bepalen Gwen en Geraldine of het vooroordeel eigenlijk wel recht van bestaan heeft.

@degrotevooroordelenshow

“Ik weet misschien niet al jullie voornamen, buren. Maar ik kan wel aanbellen!” 🏘🆘 Luister nu aflevering 3 in je favoriete podcastapp

♬ origineel geluid – DeGrotevooroordelenShow

Streaming informatie over de podcast

TitelDe Grote Vooroordelen Show
Jaar2022-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieActualiteiten, Entertainment
PresentatorenGwen van Poorten, Geraldine Kemper

Synopsis: Podimo