Hoe laat en waar kun je ‘Het Grote Songfestivalfeest 2023’ op tv en online kijken?

Het Songfestival staat op 7, 9 en 11 mei op het programma en om dat te vieren wordt deze week ook Het Grote Songfestivalfeest 2023 op tv uitgezonden. Dit is een registratie van het optreden bomvol Songfestival-bekenden in Ziggo Dome afgelopen jaar.  Hieronder geven we aan waar je deze uitzending online en op tv kijken kunt.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Het Grote Songfestivalfeest 2023 kijken op tv en online

Het Grote Songfestivalfeest 2023 wordt op woensdag 8 mei op tv uitgezonden. De uitzending begint om 20:25 uur. We zien een registratie van het concert in de Ziggo Dome, waar artiesten als Johnny Logan, Conchita en Måns Zelmerlöw optraden. Ook favorieten van het afgelopen jaar als Allessandra uit Noorwegen en Käärija uit Finland zijn te zien.

Maar is het ook mogelijk om het Grote Songfestivalfeest 2023 online te kijken als je geen tv-abonnement hebt? In onderstaande tabel laten we weten welke streamingdiensten de uitzending dit jaar vertonen.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Grote Songfestivalfeest bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om de uitzending online via NLZIET (terug) te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Het Grote Songfestivalfeest niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandHet Grote Songfestivalfeest is niet online en terug te kijken bij Videoland.

Waar kun je Het Grote Songfestivalfeest 2023 terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten het Grote Songfestivalfeest 2023 terug te kijken als ze de uitzending gemist hebben. Gelukkig hebben we goed nieuws, want dit kan. Bij de streamingdienst NLZIET is het concert online te kijken op woensdag, zoals we hierboven uitlegden, maar is ook terugkijken mogelijk. Direct na het starten van de tv-uitzending kun je het programma in het aanbod van de videodienst vinden. 👉 Bekijk na woensdag het Grote Songfestivalfeest 2023 bij NLZIET.

Hoe laat komt Het Grote Songfestivalfeest 2023 op tv en NLZIET?

Hierboven heb je kunnen lezen dat de uitzending van het Grote Songfestivalfeest 2023 op woensdag 8 mei om 20:25 uur via NPO 3 op de televisie te zien zal zijn. Op dat moment kan door live tv ook op streamingdienst NLZIET naar de uitzending worden gekeken. Daarna kun je het programma ook terugkijken.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.