Waar kun je ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond (2023) online kijken kunnen. In deze nieuwe film wil Sinterklaas Pakjesavond royaal vieren. Robbie Reuzel is ook jarig op 5 december en verzint een list om Sint uit te schakelen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ (2023) online kijken?

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond is sinds 4 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. De andere Grote Sinterklaasfilms kijk je wel nu al hier op Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDe Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ (2023)

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Streaming informatie over de film

TitelDe Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 19 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
RegisseurLucio Messercola
CastRobert ten Brink, Martin van Waardenberg, Janny van der Heijden, Martien Meiland, Eva Jinek, René Froger, Wesley Mutsaars, Sara Robben, Chris Tates, Okke Verberk, Giovanni Caminita, Stef de Reuver

Synopsis: Just Entertainment

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.