Deze grote series van Netflix krijgen binnenkort een nieuw seizoen

Dit jaar zijn we al getrakteerd op nieuwe seizoenen van populaire series als Stranger Things en Virgin River, maar dit betekent niet dat de makers van Netflix stil zitten. Er staan nog een hele hoop andere grote releases op de planning. Naast films als Knives Out 2 en Enola Holmes 2 krijgen ook deze 7 hitseries binnenkort een nieuw seizoen. Heb je weer iets om naar uit te kijken!

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

7 grote series die binnenkort terug naar Netflix komen

Tijdens het TUDUM-fanevenement van 2022 heeft Netflix een hele hoop aankondigingen gedaan en laten weten wanneer grote series terugkeren. In dit artikel zetten we 7 razendpopulaire series op een rij die binnenkort vernieuwd worden met een extra seizoen, inclusief de nieuwste trailers en een synopsissen. Nu is “binnenkort” wel een breed begrip in de wereld van Netflix. De uiteindelijk wachttijd kan tussen de enkele weken en enkele maanden liggen. Let verder op: mogelijke spoilers in dit artikel kunnen we natuurlijk niet uitsluiten. Het gaat hier immers om vervolgseizoenen.

7. Manifest (seizoen 4)

Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat Manifest seizoen 3 op Netflix verscheen (1 augustus 2022), en nu komt het vierde seizoen er ook alweer bijna aan. Dit slotseizoen, dat zal worden opgedeeld in twee delen, gaat in première op 4 november 2022. De eerste tien afleveringen zijn vanaf dan te zien. De exacte releasedatum van seizoen 4B, dat ook bestaat uit tien afleveringen, is op dit moment nog niet bekend. Hierboven bekijk je wel alvast de officiële trailer van het slotseizoen, dat weer bloedstollend spannend lijkt te worden. Eindelijk komen we erachter wat er nu precies met de Montego Air vlucht 828 gebeurd is.

6. Outer Banks (seizoen 3)

Op 30 juli 2021 was het tweede seizoen van Outer Banks te zien, dus we zitten al een behoorlijke tijd te wachten tot John B en de andere Pogues eindelijk terugkeren. Door de gigantische cliffhanger aan het einde van de allerlaatste aflevering lijkt dit misschien nog wel langer te duren… Op het TUDUM-fanevenement verblijdde Netflix ons echter eindelijk met de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen, die je hierboven bekijkt. Wanneer Outer Banks weer te zien zal zijn, heeft de streaminggigant nog niet kenbaar gemaakt—al zijn de opnames sinds eind vorige maand wel afgerond. Hopelijk schiet het nu dus op! Uiteraard hoor je het direct via je mail van ons als we meer informatie krijgen.

5. Emily in Paris (seizoen 3)

Er staan ons een aantal verrassende wendingen te wachten in het derde seizoen van Emily in Paris. Dat heeft Netflix ons laten weten toen ze ook de eerste beelden én de releasedatum met ons deelden. In de nieuwe afleveringen is het een jaar geleden dat de modebewuste Emily Chicago inruilde voor de Franse hoofdstad, moet ze voor de liefde lastige keuzes maken en komen er weer genoeg andere moeilijkheden op haar pad. Dat wordt weer leuk! Houd de feestdagen dit jaar vrij, want het gloednieuwe seizoen van de hitserie verschijnt op 21 december 2022 op Netflix.

4. The Witcher (seizoen 3)

We moeten er nog even op wachten, maar ook het derde seizoen van The Witcher komt er binnenkort aan. In de zomer van 2023 zullen de nieuwe afleveringen te zien zijn. Een exacte releasedatum kunnen we je nu helaas nog niet geven. Ook de spinoff The Witcher: Blood Origin komt eraan en van die weten we wel al precies wanneer: op 25 december 2022. Een kerstcadeautje!

3. Lupin (deel 3)

In 2021 was het een van de populairste series op Netflix: Lupin met Omar Sy. De eerste twee delen van de Franse serie zijn al een tijdje te zien en doen het nog steeds hartstikke goed, waardoor kijkers nu met smart uitkijken naar het derde deel. Onlangs werden de eerste beelden hiervan eindelijk met ons gedeeld. In het derde seizoen gaat Assane op de vlucht, maar al snel besluit hij terug te keren naar Parijs. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, en een onverwachte verschijning gooit nog meer roet in het eten. Helaas hebben we ook van deze titel nog geen exacte releasedatum.

2. You (seizoen 4)

Na anderhalf jaar wachten is het bijna zover: binnenkort keert Penn Badgley terug als Joe Goldberg! In het vierde seizoen van You presenteert hij zich al Professor Jonathan Moore, die de sociale ladder beklommen heeft en in een hele nieuwe wereld mag opereren. Niet in Parijs, maar in Londen. Spannend! Je kan de transformatie van Joe Goldberg alvast bewonderen in bovenstaande video. Wanneer we naar zijn nieuwe belevenissen kunnen kijken, is ook al bekend. Het vierde seizoen wordt opgedeeld in twee delen, waarvan het eerste op 10 februari 2023 te zien zal zijn. Seizoen 4B zal op 10 maart 2023 volgen. Hoeveel afleveringen ieder deel telt, weten we nu nog niet.

1. The Crown (seizoen 5)

Last, maar zeker niet least: het vijfde seizoen van The Crown komt er ook aan. En dit is ook nog eens de titel waar we het minst lang op hoeven te wachten, want al op 9 november 2022 is het zover. In het vijfde seizoen kruipt actrice Imelde Staunton in de huid van Queen Elizabeth II. Ook draait het om de scheiding van prins Charles en prinses Diana.

Meer nieuwe films en series op Netflix

Naast deze 7 nieuwe seizoenen, verschijnen er natuurlijk nog veel meer films en series op Netflix. Benieuwd welke titels elke maand aan het aanbod van de streaminggigant toegevoegd worden? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook kun je hier alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning staan.


Synopsissen: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.