Groeten van Gerry is nu te zien op Pathé Thuis | De Corona-lockdownfilm met Frank Lammers

Na Op Gepaste Afstand komt streamingdienst Pathé Thuis opnieuw met een gloednieuwe Coronafilm. Dit maal is de hoofdrol vergeven aan de populaire acteur Frank Lammers, onder andere bekend van de serie Undercover op Netflix. De film, genaamd Groeten van Gerri, is sinds donderdag 25 juni 2020 vier weken lang exclusief te bekijken op Pathé Thuis.

Groeten van Gerri (film, 2020) op Pathé Thuis

Groeten van Gerri is gemaakt naar het idee van Frank Lammers en is geschreven door Michiel Stroink. Ook de titelsong is door Lammers ingezongen. Zelf laat de hoofdrolspeler van de film over de titelsong weten dat “Dagen van Goud speciaal is geschreven voor de film en gaat over het euforische gevoel wanneer je net verliefd bent, iets dat ook mijn personage Gerri in de film overkomt.”

Verhaal

Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Tijdens een virtuele les aan z’n middelbare schoolleerlingen gaf hij een bevlogen demonstratie, maar was even vergeten dat hij geen broek aan had getrokken die ochtend. De telefoon staat roodgloeiend. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Wat nu?

Poster

Op de recentelijk vrijgegeven poster is Gerri van Vlokhoven (Frank Lammers) te zien in het witte ondergoed waarmee hij viral het hele internet over gaat. Ook is te zien dat naast Lammers ook acteurs als Sanne Langelaar, Fedja van Huêt, Heddy Lester, Kees Boot, Martin van Waardenberg en Viggo Waas spelen.

Trailer

Bekijk hieronder direct de hilarische trailer van de gloednieuwe film. Hierin zingt Frank Lammers de titelsong Dagen van Goud op de achtergrond in, die nu ook via Spotify en andere muziekplatforms volledig te beluisteren is.

Meer kijken over het Coronavirus en de lockdown

Zou je graag meer willen zien over het Coronavirus en de lockdown? Je kunt bijvoorbeeld meer hierover leren door te kijken naar Coronavirus, Explained op Netflix, maar je kunt ook één van de vijf kijktips voor films over virusuitbraken streamen. Daarnaast is op Pathé Thuis ook Op Gepaste Afstand te bekijken, een korte film waarin Ilias en Eef elkaar ten tijde van de corona-crisis ontmoeten. De twee brengen samen een dag door in de uitgestorven straten van een stad in lockdown.