Wanneer komt ‘Griselda’ seizoen 2 op Netflix?

Heel Netflix is in de ban van de nieuwe misdaadserie Griselda. In zes afleveringen zet topactrice Sofía Vergara de rol neer van Griselda Blanco, die aan de top stond van de drugswereld. Veel mensen vragen zich af of er een seizoen 2 van Griselda komt. En wanneer dan? In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten.

Komt er een seizoen 2 van ‘Griselda’?

Sofía Vergara, bekend van Modern Family, schittert in de nieuwe Netflix-serie als Griselda Blanco. Het is de jaren 70 als zij onder bizarre omstandigheden een van de meest succesvolle drugskartels in de geschiedenis opzet. Later staat ze bekend als ‘The Godmother’.

Griselda wordt massaal gebinged en domineert al een hele tijd de Netflix top 10 van best bekeken series. Maar is dat voor Netflix genoeg om ook voor een tweede seizoen te gaan? Helaas lijkt de kans op méér afleveringen onwaarschijnlijk. Griselda is namelijk een miniserie en die krijgen over het algemeen maar één seizoen. Toch kan het zijn dat de rode streaminggigant door de ongekende populariteit besluit het verhaal toch uit te breiden. In dat geval werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Griselda’ op Netflix?

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een Griselda seizoen 2 komt en is de online releasedatum dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van ‘Griselda’

Griselda is geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Griselda Blanco, die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco in het Miami van de jaren 70-80 moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken, wat haar de bijnaam “The Godmother” opleverde.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.